keskiviikko 2. toukokuuta 2012

[141.] Kuvapostaus: Horzen paketti

Heippa pitkästä aikaa teille kaikille! :)

Mulla on ollut ihan hurjasti kiireitä ja vapaa-aikaa on tosi vähän töiden, koulun ja Peksun jälkeen. Usein päivät venyy yli kahteentoista ja aamulla pitää puoli seitsemän aikoihin heräillä töihin. Koneella ei ole pahemmin tullut istuttua kun lenkkeilynkin olen taas aloittanut ja sitä tekemistä on vaan niin paljon.

Olin saanut ikäviä kommentteja eivätkä ne todellakaan ole innostaneet minua tulemaan kirjottamaan teille. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tulin katsomaan kommentteja ja siellä oli jopa minua puolusteltu. Kiitos niistä ja muista kivoista kommenteista! :)

Eli näin kesken kiinnostavan juridiikan tunnin sain intoa tulla julkaisemaan teille postauksen, jonka olen tehnyt jo kauan sitten, mutta en ole vain julkaissut...


/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /


Ensimmäinen (ja mahdollisesti viimeinen) kerta kun tilasin Horzelta. Paketin tulo kesti melkein 2 viikkoa eli tällä kertaa ei pisteitä toimitusnopeudesta.


En ole paljastanut paketin sisältöä blogissa vielä... Mutta vaikka tilauksen
saapuminen kesti, niin paketissa oli silti oikeat tuotteet.


Sisällähän oli 3 B Vertigon hupparia! :) Alennuksessa olivat, yhteensä 100€.


Tätä fleecehupparia en niin kovin odottanut, mutta tilasinpa kuitenkin... Oli todella positiivinen yllätys, että on niin istuva ja hyvännäköinen! Täydellisen kokoinen, hyvin istuva, ihanan korkea kaulus ja huppu, pehmeä kangas, näyttää hyvälle... tykkääntykkääntykkään


Logo edessä


Takaa


Takana oleva logo


Tätä hupparia odotin niin kovin paljon! Olin pitkään katsellut kyseistä hupparia nettisivuilta, mutta 70€ hinta oli liikaa "vaan hupparista". Nyt kun oli alessa niin oli aivan pakko tilata! Unisex mitoiuksella pienin eli xxs, silti vähän iso. Ei ole oikein mulle istuva, mutta toisaalta kun on kerran unisex, niin kelvatkoon :D Vähän siis pettymys, mutta toivottavasti alan pitää tästä.


Sisällä ihanan pehmeä teddyvuori, ei tunnu kutittavalta!


Logo


Vasemmassa hihassa olevat logot


Ja teitä varmaan mietitytttää, että mikä se kolmas huppari oli. No, se on samanlainen kun tämä tummansininen (on siis unisex -huppari), mutta isompi ja ostin sen siis poikaystävälleni! Kysyin joskus hänen mielipidettään näistä kahdesta ja hän sanoi, että voisi itsekkin käyttää tuota sinistä. Niinpä tilasin hänelle sitten myös "team Peksu" tallihupparin :D


/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Hupparit on olleet aktiivisessa käytössä ja nyt täytyy kyllä korjata, että tuosta sinisestä tulikin lepparini! Valkoinen on kylläkin päässyt käyttöön muutenkin kuin tallilla.

Niin, uudella tallilla ollaan siis asuttu kuukausi ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen nyt! :) Yhdet estekisat ollaan ehditty käymään ja aloitettu valmentautuminen erityisesti koulupuolella. Muutenkin kaikki sujuu todella hyvin, mutta siitä sitten myöhemmin lisää... Ja tietysti paljon kuvia luvassa! ;)

Edit / ilmeisesti täällä ollaan innolla odoteltu postauksia kun blogissa vierailee kävijöitä n. 30 päivittäin vaikka en ole yli kuukauteen postaillut :o Hui, mutta ehdottomasti kiva huomata että olette edelleen kiinnostuneita!! :)

7 kommenttia:

  1. Postaus, jee! Älä lopeta bloggausta, tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani ja erityisesti hevosblogeista :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että olette löytäneet tallipaikan! Ja mä ainakin odotan aina postauksia ;)

    VastaaPoista
  3. Mä sain joskus pari vuotta takaperin odotella Horzelta pakettia reilun kuukauden (soiteltiin jopa perään) (-----:

    VastaaPoista
  4. loistavaa et saitte tallipaikan! ja postausta onki jo kaaauan odotettu jeejee (:

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa että (toivottavasti) alat nyt postailemaan ahkerammin. Olin jo välissä varma että siirsit tämän yksityiseksi tai vain kutsuille käyttäjille :D Hyvä että olette löytäneet tallipaikan ja päässeet niin kisaamaan kuin valmennuksiinkin.

    VastaaPoista
  6. Miks nimettömien kommentit on poistettu? =) Ei pahalla =)

    VastaaPoista