lauantai 3. syyskuuta 2011

HEIPPA TAAS KAIKKI! :)

Heti ensimmäisenä pahoittelen, että minusta ei ole kuulunut yhtään mitään. Blogiin kirjoitteluni loppui kuin seinään.. Kerronkin seuraavaksi tiivistettynä mitä reilun puolen vuoden aikana elämässäni on ehtinyt tapahtua.

Keväällä17. Maaliskuuta silloinen poikaystäväni Tomi menehtyi. Vanhat lukijat mahtavatkin muistaa Tomin. Tapahtuma sekoitti elämäni perusteellisesti ja jatkaminen oli vaikeaa. 3 vuoden seurustelun "aiheuttamana" ystävyyssuhteet olivat heikentyneet. Ja juuri kun ystäviä olisi tarvinnut ei ollut kuin 2 ihmistä joihin alkuun tuvautua. En oikein tahtonut saada mistään kiinni ja kirjoituksetkin olivat kesken. Lukematta ja erityisjärjestelyjen avulla kuitenkin, kaikkien ihmeeksi, selvitin tieni ylioppilaaksi!

Keväällä oli myös haku uuteen kouluun. En tiennyt yhtään mitä halusin ja vasta viimeisenä päivänä sain täytettyä hakupaperit. Maaliskuun viimeisenä päivänä aloitin arkipäivinä kokopäivätyön, joka jatkui elokuun puoleen väliin. Välissä ehdin pitää viikon loman järjestelläkseni ylioppilasjuhlia ja lukiessani amk liiketalouden pääsykokeeseen.

Välillä ja edelleen on niitä vaikeita päiviä. Tuolloin kuitenkin tiesin, että kukaan muu kuin minä itse, ei pysty minua auttamaan tuossa tilanteessa. Arkirutiini oli hyväksi tuolloin, 6 ylös, 7 - 15.30 työpäivä ja sitten tallille. Tulin kotiin yleensä vähän vaille 8 illalla ja siitä suihkuun ja nukkumaan. Siinä sitten se kesä kuluikin, suoraan sanottuna tekemättä yhtään mitään kummallista..

Tähän väliin onkin varmasti hyvä sanoa muutama sana hevosestani Peksusta. Asia joka auttoi jaksamaan, asia jonka ansiosta olen tässä tänään, on ehdottomasti Peksu. Huippuluonteinen mussukkani, joka päivittäin sai minut aina paremmalle tuulelle. Rennot maastolenkit, kunnon koulu/estetreenit ja ihan vain se yhdessäolo sai aina paremmalle tuulelle eikä tallilla ehtinyt murehtimaan! Meidän välinen luottamus on kehittynyt aivan hurjasti, mutta huomisen postauksen päätin omistaa kokonaan Peksulle!

Viime kuussa ehdin saamaan uuden auton ja viikko sitten maanantaina aloitin opiskelemaan uudessa koulussa! Hiukset on tällähetkellä lähes mustat ja uusi järjestelmäkamerakin on hankittu!

Siinä kevät ja kesä paketissa ja kuten huomaatte mitään ei pahemmin ole tapahtunut. Useasti olen ajatellut blogin jatkamista, mutta se on sitten jäänyt. Nyt olen kuitenkin päättänyt jatkaa. Kirjoittelen, ja jos se tuntuu hyvältä, niin jatkan vielä ensi viikonkin jälkeen :D





2 kommenttia:

  1. voi sä oot joutunu kokemaa paljon :( Mutta ihanaa että ilmottelit itsestäs ja toivottavasti jaksat jatkaa kirjottelemista sillon tällön koska oon tosissaan kaivanu sun blogia!

    VastaaPoista
  2. anniku - nyt oon palaillut bloggailun pariin ja toivottavasti jaksat taas seurailla blogia! :)

    VastaaPoista