maanantai 17. tammikuuta 2011

ruokaaaa (:

Eilen kirjoittelin teille postauksen, mutta se ei sitten tullutkaan näkyviin. No kuvat on valmiina, kirjoittelen tekstit vaan valmiiksi niin saatte postauksen (myöhässä vaan).

Tänään olikin melkoinen aamu. Koulu alkoi 12.05 ja olin kerrankin(!) suht ajoissa lähdössä kouluun. Meillä oli heti aamusta kansanedustajan luento ja en halunnut myöhästyä. No 50 alueella ajelin sitten reilua 70 isoon ylämäkeen ja yhtäkkiä nään maassa kolmion. Kauhee äkkijarrutus ja väistän kolmiota ja sen jälkeen ajoin melkee päin tiellä seisovaa naispoliisia. Kun poliisi lähti kävelemään autoa kohti niin mun jalat tärisi niin paljon, että en meinannut pystyä painaa jarrua (ettei auto olisi valunut alamäkeen) Poliisi tuli sanomaan, että mäkeen on jäänyt rekka jumiin ja pitää ootella. Loppujenlopuksi piti peruuttaa pois mäestä ja mennä toista kautta, 15min myöhässä, kouluun luennolle.

Koulu loppui puol 4 ja menin tallille. Kauheet tilsat tuli joten otettiin vaan vähä käynnissä väistöjä ja taivuttelua. Kaupan kautta mentiin sitten Tomille tekemään ruokaa (:



Spagettia ja jauhelihakastiketta, jossa on paaaljon herkkusieniä + valkosipuli tomaattimurskaa.

Huomenna yritän aamusta ehtiä ottaa teille jotain asukuvaa! (:

1 kommentti: