lauantai 15. tammikuuta 2011

Hyppäämistä!

Meille tuli nyt se estesatula sovitukseen ja tänään kokeilin ratsastaa sillä. Tarkoituksena oli vähän käydä vain kokeilemassa tuntuuko hyvälle vai ei. Satula tuntuikin paremmalle ratsastaa kun mitä ajattelin eikä Peksukaan näyttänyt välittävän uudesta satulasta. Oli enemmänkin kummallisen rauhallinen tänään! Otin sitten ekaa kertaa kunnolla muutaman hypyn! Noita voisi jo kutsua esteiksi, ainakin mun mielestä :D Ei ollut kameraa mukana, mutta Tomi otti kännykällä muutaman videon. Tässä teille lyhyt video (:




En todellakaan osaa sitten hypätä ja Peksulla on vielä vähän kummallinen tyyli! :D Turvallisesti heppa vei yli esteiden vaikka en tehnyt muuta kuin "ratsastin päin estettä". Ja muutama vuosi sitten Peksulla kisattiin kansallisella 110cm.

6 kommenttia:

  1. Kummallisesti tulee alas noilta 50cm esteiltä, pisti vaan silmään o.o Mut nätti hepo =)

    VastaaPoista
  2. mmira - Peksulla on hypätty viimeks kesällä kerran ja nyt se oli kyllä innoissaan :D Sillä on siis kisattu kansallisella 110cm, että kyllä hyppää mutta on vähän erikoinen tyyli! Mäkin keskityin vaan siihen kyydissä pysymiseen enkä oikeen muuta tehnyt. Ihan munkin syytä huonot alastulot :D

    VastaaPoista
  3. Videosta päätellen tyyli on ihan oikea hevoselle, joka on opetettu hyppäämään korkeampia esteitä ilman, että pudottaa niitä. Se heittää takajalkojaan korkeammalle sen takia että ei pudota puomia niillä. :) Eli hevonen menee ihan oikein päin, mutta se voi tuntua oudolta pienillä esteillä. :)

    VastaaPoista
  4. Ei hitsi, nyt vasta tajusin!
    Sä vissiin etsit Peksulle vuokraajaa? Vitsi mikä sattuma, laitoin sulle eilen sähköpostia Peksusta, ja äskön kun tulin pitkästä aikaa selailemaan blogias niin hiffasin, että sehän oli sun ilmotus! Pieni maailma :)

    Aina innolla odotan uusia heppapostauksia, sellasia blogeja joissa hepat on mukana on niin vähän, ja Peksu on vielä hirmu kivannäkönen ja olonen otus! :)

    VastaaPoista
  5. Esteen jälkeen aina kiskaset noita ohjia ikävän näkösesti. Jousta pikkusen lisää ja älä töksäytä noin pahasti niin hepostakin tuntuu kivemmalta :). Vähän tuota esteenjälkeistä asentoasikin jos treenaat niin avot :). Kiva heppa ja varmasti tulee pääsemään isojenkin esteiden yli :). Rakastan hevosia jotka pitää hyppäämisestä ja tämä todella näyttää pitävän :).

    VastaaPoista
  6. paljonko Peksu maksoi? Tosi ihanan oloinen heppa! Alan ehdottomasti seuraamaan tätä blogia!

    VastaaPoista