lauantai 1. tammikuuta 2011

1.1.2011

Tänään ratsastin ekaa kertaa uudella kentällä! Oli kyllä tosi kiva päästä tasaselle, kun on tullut kuukausi mentyä pellolla. Huomasi, että Peksukin tykkäsi kun ei ollut lumikasoja edessä hidastamassa matkaa. Vähän Peksu oli jäykkä ja taisi jännittää uusi paikka, mutta meni hyvin! :) Lopuksi käytiin loppukäynnit kävelemässä tiellä tallin koiran kanssa! Eiköhän tämä tästä ala taas sujua kun pääsisi vielä tunneille niin saisi erityisesti sen oman istunnan kuntoon! :D





Tomi oli kuvaamassa ja otin mukaan järkkärin ja pokkarin. Akut ladattuna tajusin tallilla, että järkkärin muistikortti jäi kotiin lukijaan... Piti sitten kuvata pokkarilla, jolla oli tarkoitus ottaa vain videoita. Siitä johtuu huono laatu! :(




Tähän loppuun vielä todella huonolaatuinen video (kiitos vaan photobucket), mutta siinä vähän hienon kentän hehkutusta ;) Kenttä on kesällä tehty, varmaan 2 kertaa isompi kuin edellisellä tallilla, parempi pohja (eikä ole kuoppia) ja löytyy kunnon valaistus, aidat ja estekalustoa!

Videossa könöttää etukenossa minä itse, ja huomaa ettei vuoden aikana ole käyty kuin 1 valmennuksessa. Nyt oikeasti pääsette seuraamaan meidän kehitystä kun on jotain muutakin kuin pelto missä ratsastaa! :))

3 kommenttia:

  1. Sulla on ihana heppa ja ihana blogi, mutta toi video ei ainakaan mulla toiminut :(

    VastaaPoista
  2. toivottavasti sopeudutte hyvin uuteen paikkaan :--)

    VastaaPoista
  3. elise - kiva kuulla, että blogista tykätään! :) Mulla ainakin toimii video, vaikka en olisi itse kirjautuneena Photobuckettiin. Kavereille olen myös näyttänyt ja heilläkin on toiminut! Video voi latautua hitaasti, joten paina play nappulaa ja anna latautua rauhassa.

    sarppa - Tallin omistaja on mua vuoden vanhempi ja ollaan oltu samassa koulussa ja meillä on yhteisiä kavereita. Sen puolesta vaikuttaa kivalle ja kuulemani mukaan tallilla käy kivaa ja reilua porukkaa. 3 päivän aikana en ole kuitenkaan törmännyt kuin yhteen vuokralaiseen :o Peksukin tykkää kunhan on paljon heinää (: Ainut ongelma tällähetkellä on kapea kulku karsinaan, joka on vielä vähän jännä. Eiköhän tämä tästä! :)

    VastaaPoista