sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Arvostelu: Vichy Normaderm Tri-Activ hoitovoide


Vichy lähetti minulle ilmaisena vajaa viikko sitten 5 näytepussia uudesta epäpuhtaan ihon hoitovoiteesta, Vichy Normaderm Tri-Activ. Otin ne sitten kokeiluun ja jätin muut voiteet pois.

Vichy innovaatio – uusi Normaderm hoitovoide. Uusi kolmitehoinen voide taistelee kaikkia epäpuhtaan ihon ongelmia vastaan: epäpuhtaudet, laajentuneet huokoset ja kiilto. Voide antaa mattapinnan ja kosteuttaa ihoa 24 h.

Heti suihkun jälkeen mun ihoa oikeen "kiristää", erityisesti otsasta kun on niin kuiva. Ihoni on myös epäpuhdas, mustapäitä ja muutamia finnejä. Tuoksu oli ihan miellyttävä, mutta koostumus outo. Tuli heti mieleen onko kyseessä ihan jätettevä voide vai poispestävä. Mukana ei myöskään tullut minkäänlaisia ohjeita. Koostumukseltaan oli kasvonaamion kaltaista ja ainakin mun kuivalle iholle levittäytyi huonosti. Kosteutti kuitenkin kivasti! Seuraavana aamuna meikkasin normaalisti ja toimi hyvin meikin alla koko päivän. Illalla suihkun jälkeen levitin uudestaan ja ei ollut valittamista. Pian alkoi tuntua, että olisi kalvo kasvoilla ja ettei iho hengitä. Voide ei kuitenkaan rullautunut irti.

Aamulla kiireessä ehdin laittaa meikkivoiteen vasta bussissa ja ihmettelin kun meikkivoide levittyi oudosti. Voide alkoi "rullautumaan" iholta pois ja siinä sitä olikin työtä pimeässä bussissa saada kaikki pois... Siihen jäi sen voiteen kokeilu ja annoinkin loput 4 käyttämätöntä pussia poikaystävälle.

Blogiin tultiin jo aikasemmin kommentoimaan samanlaisesta kokemuksesta. Netistä löytyi myös monta, jolle oli käynyt samalla tavalla. Vichyltä asiaan on kommentoitu näin:
se en ole huomannut tuotteen rullautuvan iholta, usein syynä on se että tuotetta on tullut laitettua liikaa eikä se näin ollen ole imeytynyt ihoon.



Itse olen kokenut saman Nivean control shine -tuotteen kohdalla. Sarjaan kuuluva kuorinta-aine oli tehokasta ja tykkäsin todella paljon, kasvovoiteesta ei kuitenkaan ollut mihinkään!



Tällä hetkellä käytän Oriflamen aloe vera soothing face creamia, tätä ei voi kyllä muuta kuin kehua. Tuoksu ja koostumus hyvä, kosteuttaa pitkään ja mikä parasta tätä voi pistää oikeasti vaikka kuinka paljon ja ei takuulla kuoriudu pois!


Tuomio Vichyn Normaderm Tri-Activ hoitovoiteelle: En suosittele, ainakaan jos käytät meikkivoidetta!

1 kommentti:

  1. Mäki oon käyttäny tota Vichyn kasvovoidetta ja rullaantu kans pikkasen se rasva pois nenän yläpuolelta. Mulle tuli kans otsa ihan täyteen sellasta pikku näppylää, mut en tiiä sit et johtuks se siitä ku aloin käyttämää kans sitä geelia ja kasvovettä mitkä on tota normaderm-sarjaa.

    http://ruusukerotta.blogspot.com

    VastaaPoista