tiistai 30. marraskuuta 2010

tiistai shoppailut

Aamulla mittari näytti -20, mutta silti oli pakko saada laittaa kouluun legginssit, vaikka sitten kolmet päällekkäin. Aamulla oli ajotunti heti 9 ja käytiin ajelemassa järvenpään keskustassa! :)) Ja sitten olikin hammaslääkäri, eipä ollut reikiä ja päälle sai vielä kehut hienosta hammaskorusta!

Koulun jälkeen lähdin järvenpäähän. Myöhästyin ekasta junasta jota odotin 35min ja seuraavaa sai taas odotella melkein 30min. Syy sinne menemiseen oli passikuvat! Kun passikuvat oli haettu jäi aikaa shoppailulle! Harmittaa kun kännykästä oli juuri akku loppu eikä ollut kameraa mukana niin olisin voinut ottaa kuvia sovitetuista vaatteista. Alla kuitenkin päivän kuvia. Ja se tukkapostaus on tulossa tällä viikolla ;)













Eli tässä on nyt se uusi paita. Melkeen samanlainen kuin tuo tänään päällä ollut. Tää on siis Lindexiltä ja maksoi 14,95€. Hihat saa rullattua ja laitettua napilla kiinni. Tykkään koulussa pitää hihoja tolleen lyhyenä mutta takin alla kivemmat pitkänä :)



Sorruin ostamaan halpaa puhdistusainetta kun mun lemppari Neutrogenaa ei löynyt! Hintaa oli 1,99€. Menkööt sitten vaikka hintansa puolesta roskiin jos ei tehoa! Päädyin kuitenkin tähän kun useimpia Nivean ja Clearasilin aineita on tullut jo testattua.






Tässä se hirveä kuva ajokorttiin sitten on :D Ihan punanen naama ja nenä kun kuvaan tulin suoraan kävellen juna-asemalta!



Huomasin tänään, että mun takista on toi vyön solki haljennut. Ei oo pahasti, mutta pitäis koittaa liimata tai jotain :)



Loppuun vielä tosi söpö ilme... Hauskat tiistain jatkot, lähden tästä pesemään peiliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti