sunnuntai 12. joulukuuta 2010

helppoa & hyvää

Edelleen oon kipeenä ja kauheesti ei jaksa tuolta sängystä nousta. Oon oikeestaan vaan katellu telkkaria, käyny koneella ja välillä syöny jotain. Aattelin kuitenkin tulla jonkun postauksen tekemään ja tänään olis sitten vuorossa mun lemppari kotona tehty "pikaruoka". Tää on oikeen laiskan ihmisen versio, mutta sopii ainakin kun on kipeenä ;)



Eli tarvitset vedenkeittimen, siivilän ja lautasen



Nuudeleita



Ja lämmin kuppi -keittoa yhden pussin, esimerkiksi tätä tomaatti basilikaa, jossa on myös vähän valkosipulia



Keitä vedenkeittimellä vettä ja riko nuudelit siivilään. Sitten vaan vettä lautaselle sen verran, että nuudelit peittyy ja antaa olla noin 5minuuttia. Tai riippuu ihan millaisista nuudeleista tykkään. Muista jättää vähän raaemmaksi kuin millaista haluat, koska vesi vaihdetaan vielä kuumempaan! Odotellessa ehtii olla vaikka koneella ;)



Nosta siivilä pois ja kaada jäähtyneet vedet lautaselta pois ja sitten kaada nuudelit lautselle. Halutessasi voit keittää uuden kuuman veden tai kaataa keittimestä noin 2dl lautaselle. "Vanhat" vedet ehtii 5minuutissa jäähtyä isolla lautasella. Päälle sitten pussin sisältö kastikkeeksi.



Sitten vaan kunnollinen sekotus ja ruoka on valmis :)



Ite tykkään tehdä näin, koska meillä on tosi nopee vedenkeitin. Yleensä nuudeleista tulee mun taidoilla keitettynä liian pehmeetä mössöä, en jaksa pestä kattilaa (ainakaan kipeenä) ja samalla saa teeveden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti