maanantai 13. joulukuuta 2010

PANIC !!!

Apuaaa, perjantaina on mun synttärit ja mulla ei ole vaatteita, laukkua, kenkiä, koruja tai mitään!! Perjantaina olis tarkotus mennä baariin (ensimmäistä kertaa!) ja lauantaina kotona vielä juhlat. Ensin jos sukulaisia haluaa tulla kylään ja illalla kavereille. Osa kavereista ja poikaystävä on ala-ikäisiä ja toisilla ei ole papereita lähteä baariin vaikka ikää olisi.

Viikonloppu on menny sairastellessa, mutta huomenna pääsen koulusta neljältä, sitten on ajotunti ja ehdin vielä onneksi Järvenpäähän!



Päälle ehdottomasti joku olkaimeton yläosa, tässä suosikkini nellyn sivuilta. Jotain tämän kaltaista siis ja vaaleaa! Kuva: nelly.com



Riippuen ihan ilmasta ja kyydeistä ja tietty siitä minkä mekon löydän, jalkaan joko legginsit tai läpinäkyvät kiiltosukkikset. Mulla on yhdet tämänkaltaiset ja toiset vähemmän kiiltävät kaapissa. Kuva: nelly.com
Kengiksi sitten jotain tämän tyyppistä, mielellään koko mustat ja ehkä umpinaiset.



Omat ihanuudet ei taida oikein sopia keliin :/



Ja tämän kummoisempaa laukkuakaan ei valmiiksi löydy.

Pitää myös koittaa katsoa huomenna joululahjoja ja itselle vielä jotkut nappikorvikset arkikäyttöön. En viitsi arkisin käyttää mitään erikoisempia korviksia tai muita koruja kun pitäisi aina tallille ottaa ne sitten pois. Ja tunnetusti olen kova hukkaamaan tavaroita!

Kuten voitte huomata, en ole kauheasti ehtinyt suunnittelemaan, enkä ole mikään hirmu bilettäjä. Mutta tästä on hyvä aloittaa kartuttamaan bilevaatevarastoa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti