tiistai 28. joulukuuta 2010

aleALEale

Tänään käytiin kaverin Elinan kanssa vielä Järvenpäässä ostoksilla. Tarkotuksena oli katella vähän uudeksi vuodeksi jotain, mutta eipä oikein löytynyt. Tuli kokeiltua vaikka mitä, mutta mukaan lähtikin vain alusvaatteita.


Päälläni mulla oli noi uudet farkkulegginsit, saappaat (samat kuin alla) ja villakangastakki. Tässä vielä kuvaa siitä, että noi on sopivan pituiset vaikka ovatkin kokoa xs ja mulla pituutta reilut 170.
Ja eipä tarvinnut kaventaa! ;) On söpöt sukkikset...



Päivän saalis ei ollut kummoinen. Valkoiset löytyi Lindexiltä 7€ (normaalisti 18€) ja pinkit Seppälästä 5€ (normaalisti 13€)



Tuli ostettua vielä mun lempparijuomaa eli Breezyä. Ihan vastaavaa kuin Friss, mutta halvempaa. Ja Tomille lakka!



Eilen ei löytynyt Kampin Hairstoresta mitään. Äiti oli käynyt tänään Itiksen tai Jumbon Hairstoressa katsomassa mitä tarjouksia siellä on. Tuollainen lyhty, jossa sisällä on shampoo, suihkutettava hoitoaine, lakka ja tehohoito oli maksanut 14€! Ihan huippuhyviä noi Schwarzkopfin moisture kick tuotteet!! Voin suositella kyllä kaikille joilla on kuivat hiukset, ja myös luonnonkiharille hyvät. Normaalisti jo pelkkä shampoo/suihke on jotain 10€.



Äsken kävin vielä koiran kanssa kävelemässä pikku lenkin. Päätin ottaa kokeiluun uuden takin ja laitoin vielä säärystimetkin. Oli ihan hyvä valinta kun oli kova tuuli ja olen kyllä tyytyväinen että tuli ostettua toi takki!

Takki, huivi ja säärystimet on Gina Tricotista
Kengät on Trendikengästä






Huomenna pesen kyllä ton peilin...

4 kommenttia:

  1. en tiiä muista mut mä en ainakaa haluis lukea blogia jossa on tekijä laittanu kuvia rintsikoistaa :DD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Itse mietin kyllä pitkään laitanko kuvaa, mutta kun ei ollut muutakaan. Ja ihan suoraan kaupan hyllyltä nuo ovat puhtaat ja käyttämättömät ;) Muotibloggareiden keskuudessa ihan normaalia esitellä uudet ostetut alusvaatteetkin. Ehkä se ei sitten mun blogiin kuitenkaan sovi :/

    VastaaPoista
  3. Löysin nää kuvat ht.netin topicista ja sä muuten oot nätti! Ainaki nätimpi kun se iinappii, haha.

    VastaaPoista