keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joululahjoja

Tiistai illasta lähdettiin vielä käymään Jumbossa äitin kanssa. Vaille puol 7 oltiin Hööksillä kun mentiin katsomaan mulle talviratsastustakkia. Tähän asti mä olen siis ratsastanut pelkällä kesätakilla ja vuorellisella fleecellä :D No ei sieltä takkia löytynyt, ja kaikista kivoista hanskoistakin oli vain kokoa "11-13vuotiaat" jäljellä...

Hepalle kuitenkin lähti joululahjoja mukaan! Ollaan vuoden vaihteessa muuttamassa uudelle tallille, mistä olen TODELLA ILOINEN! Sitä on odotettu siitä asti kun Peksun ostin, eli noin 9 kuukautta.


Itse ostin hepalle mustan nahkariimun ihan arkikäyttöön 15€. Peksulla on myös kalliimpi ruskea nahkariimu edustuskäyttöön, ja sitä ei ihan kyllä joka päivä viitsi pitää. Samalla uusi musta naru 3€, kun parempiakaan ei ollut. Vanhat alkaa olla likaisia ja lukot rikki + ovat vaaleita niin eiväthän ne uuden riimun kanssa käy yhteen ;) (Ja kissa on ihan innoissaan kun oon lomalla niin se haluis vaan koko ajan olla sylissä ja tunkee kuviin! :D)



Äiti on lupaillut ostaa uuden fullneck ulkotoppiksen. Nyt sitten vahingossa löytyi juuri sopiva, eikä ollut pahan värinenkään (vaikka hieman erikoinen). HINTA 65€!!! Taitaa olla vain joku myymälän tarjous kun netistä ei löytynyt. Ja kyseessä on siis sama toppis kuin kuvassa, mutta päälikangas on eri. Näin ollen on siis ulkotoppis 300g täytteellä jossa kiinteä kaulakappale toppauksella, ei paha! ;) Meidän highneck sadeloimi on myös hööksiltä ja ei mulla ole laadussa mitään valittamista! Ja siis kuvassa oleva tallitoppis maksaa myös sen 65€.






Sisko innostui koristelemaan lahjalaatikon :D Tossahan siis lukee "Iskälle muotitietoista joulua" Itse lahja onkin sitten jo perinteeksi muodostuneet hanskat. Tällä kertaa ei kuitenkaan ostettu niitä ainaisia nahkahanskoja vaan toppahanskat. Ja kuten hienosta kortista voi huomata, ne on sävysävyyn meidän moottorikelkan kanssa! Tässä vielä kuva moottorikelkasta Ja siis lahja on yhteinen multa ja siskolta!



Sisko ei osta mulle mitään tai siis ei kenellekkään, joten osti vaan tollasen pikkulahjan. Perjantaina tuli bileissä hajotettua yksi siskon lasi, joten ostin uuden uuden tilalle. On oikein juhlamuki pillillä ja muovia niin ei voi hajottaa! ;)



Kaverin kanssa "sovittiin", että ei osteta toisillemme lahjoja. Näin tässä kuitenkin kävi ja tuli ostettua hänelle kasvojen kuorinta-aine! :)



Äitille tuli ekana ostettua noi ylemmät kuulokkeet, mutta sitten päätinkin ottaa ne itelleni ja ostettiin uudet. Äiti katsoo koneelta aika paljon sarjoja ja siskon kanssa ärsyttää kun joka paikkaan kuuluu Kotikadun yms äänet. Tai sitten äiti lainaa meidän nappikuulokkeita niin nyt on sitten omat kunnolliset! Saahan noi telkkariinkin ja soittimiinkin kiinni. Lisäksi ostettiin perinteeksi muodostuneet tossut!



Tomin lahjoihin menikin sitten eniten rahaa ja tuli ostettua monta juttua. En viitsi niitä täällä kertoa jos lukeekin tämän postauksen. Joulun jälkeen sitten ;)


SORI - en saanut eilen valmiiksi tätä postausta, joten tuli vasta tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti