torstai 23. joulukuuta 2010

1 yö jouluun!

Sori, että nää postaukset tulee koko ajan jäljessä (+ keskellä yötä) ja asioita on sekaisin eri päiviltä... HUOMENNA luvassa itestäni kuvia! Jotain vaihtelua näille tavarakuville siis :)


Päivä alkoi tällä näkymällä. Kun sain itseni vihdoin ylös sängystä, niin siirsin sinne osan tavaroista lattialta. Sänkyä ei ole edes pedattu kun mä nukun peiton + päiväpeiton + villaviltin alla kun mun huoneessa on t o s i kylmä! Yks päivä tuli vähän kokeiltua farkkuja ja sinnehän ne jäi keskelle lattiaa. Hepan uusi loimi ja pari joululahjaa on vallannu sängyn. Lattialla on 4 muovikassia tyhjiä pulloja, ihan oikeesti. Sanoin äitille että tahdon viedä ne ite kauppaan ja kun eilen tuli vieraita niin se oli siirtäny ne mun huoneeseen.



Tuli käytyä tallilla ratsastamassa yli 25 pakkasessa ja kun tulin kotiin niin alkoi ärsyttää toi kaaos. Ja onhan se joulukin huomenna... Aloin sitten siivoomaan ja voin sanoa, että kauan meni! Vielä pitäis imuroida (:



Eilen käytiin vielä Tomin kanssa hakemassa viimeiset joululahjat ja mun mummolle ostettiin tälläinen lyhty. Ei olla kauheen mielikuvituksellisia :D Hintaa oli 6.95€ Prismasta.



Itelleni hain emotionista ihan parhaan suihkutettavan hoitoaineen. Ilman tätä en tulis toimeen ja pari päivää onkin ollu tuskallista kun aine on ollut loppu! Maksoi jotain 13€, mutta Tomin s-etukortissa on henkilökunnan alennustarra, joten sai vielä -15% pois (:



Teen nopeasti vielä yhden kenkäpostauksen ja jatkan joulusuklaiden syömistä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti