tiistai 14. joulukuuta 2010

nyt kyllä ärsyttää

Tänään oli aamusta jo vähän parempi olo niin menin sitten kouluun. 6 tunnin päivän jälkeen oli vielä ajotunti ja sitte viideltä Järvenpäähän. Tarkotuksena oli katella niitä synttärivaatteita ja vähän muutakin. Ja ei muuten löytynyt mitään! Tai yksi vyö vaan kun oli "pakko" ostaa jotain.
Pitääkin sitten alkaa penkoa tuota omaa vaatekaappia... Siskolta voisi myös löytyä jotain ja ehkä saisin lainattua äitiltä kengät. Toivottavasti!


Eli tälläinen kapea musta niittivyö lähti Lindexiltä mukaan. -50% alennuksessa hintaa jäi 4€. Onneksi oli vielä yksi 85cm jäljellä ja mulla ei vielä olekkaan yhtään tälläistä vyötä!



K-kengästä löytyi kahdet kivat kengät, jotka kyllä molemmat jäivät vielä ainakin toistaiseksi kauppaan. Kuvia en voinut ottaa kun kännykästä loppui jo akku puoliltapäivin. Ne kengät eivät kuitenkaan olisi mun synttärivaatetusta auttaneet mitenkään. Tämän hetken eniten käyttettyjen kenkien pohja alkaa vähän repsottaa jo. Nää on vaan niin kivat jalassa ja eivät kauheet leveet mun siroille pohkeille.



Kengät näyttää siis tältä ja niissä on suht lyhyt varsi pitkäksi varreksi. Selkeästi sanottu? Nämä löytyi viimevuonna tarjouksesta Prismasta ja olin enemmän kuin onnellinen kun löytyi ekaa kertaa edes vähän sopivat kengät. Harmittaa nyt kun ei tullut ostettua toisia :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti