maanantai 27. joulukuuta 2010

9 tuntia shoppailua

Kello soi 7.00 ja siitä suihkuun, vaatteet, meikki, tukka ja ruoka. Vähän vaille 8 oltiin Tomin kanssa autossa menossa äitin kyydissä Malmille. Päämääränä Helsingin alennusmyynnit klo 9 eteenpäin!

Junilla oli poikkeusaikataulu ja hetki jouduttiinkiin odottamaan. Vähän yli 9 oltiin stadissa ja haettiin kahvit ja suunnattiin minnekkäs muuallekkaan kuin Forumin Gina Tricotiin. Halusin mennä heti aamusta, koska tiesin että päivemmällä paikka on ihan täynnä ja tavarat sekaisin. Silloin vähän yli 9 ei montaa ihmistä ollutkaan vielä ja tavarat siististi järjestyksessä. Ginassa tuli kulutettua aikaa melkeen 2 tuntia, sitten kierreltiin Stadiumissa, Stockalla, Zarassa, H&Mssä, Vero Modassa, Onlyssa, Seppälässä...




Tuli myös käytyä syömässä kaksikin kertaa ja 9 tunnin jälkeen väsyneenä junalla Jokelaan. Ja voin sanoa, ettei ollut mikään kiva junamatka; 1000 muuta ihmistä ja juna pysähteli koko ajan.

Mullahan oli se kamera mukana, mutta unohdin ottaa niitä kuvia! :D Tai siis onhan mulla kuvia sorsista ja pari kuvaa ginan sovituskopista? No mutta pidemmittä puheitta alle ostokset kuvineen! :)



Toppatakki Gina Tricotista 20€ (normaalisti 40€). Koko on pienin eli 34, mutta silti aika reilu. Mulla ei oikeen olekkaan muuta siistiä talvitakkia kuin se villakangas niin tuli tarpeeseen! Tämä on varmasti lämpimämpikin ja ihana kangas!




Sovituskopissa odottelin, että tomi käy hakemassa toisia kokoja niin tuli otettua pari kuvaa. (Näyttääpä tyhmän väriselle noi hiukset!) Päällä on pitkä löysä neule ja mietin pitkään ostanko vai en ja minkä värisen. Tuli kokeiltua myös beigeä, valkoista ja mustaa. Tämä harmaa kuitenkin lähti mukaan 10€lla (normaalisti 20€).



Pinkki pitkä toppi 5€ (normaalisti 10€) Tämä tulee varmaan enemmän kesällä käyttöön, mutta ompahan jonkun muunkin värinen kuin aina musta ja valkoinen.





Farkut oli ostoslistalla ja löysinkin kivat. Nää on vaan vähän isot mulle, joten joudun kaventamaan. Nämäkin siis Gina Triotista ja hintaa oli 25€ (normaalisti 50€).




Vahingossa löysin myös farkkulegginsit! Yritin ettiä pienempää kokoa noista farkuista ja nämä sattui käteen vahingossa sieltä pöydän alta. Koko on oli yllättäen sopiva vaikka onkin xs! Ja ihanan pitkät lahkeet. Näissä jää jopa vähän yli, kun esimerkiksi Vero Modan M kokoisetkin on liian lyhyet mulle! Hinta oli vielä ihanampi 15€ (normaalisti 30€).





Ja sitten ostos jota mietin PITKÄÄN. Vaikka olin vähän epävarma niin kuitenkin kotiutin Biancosta nämä ylipolvensaappaat. Enhän mä ikinä tule löytämään kireitä saappaita, joten nämä saa kelvata. Kotona aloin miettiä, että tulikohan kuitenkin tehtyä virheostos? Hintaa oli 60€.


Tomillekkin löydettiin Stockalta puolipitkä(?) villakangastakki ja pari huivia (: Ainiin ja päällä mulla oli villakangastakki, farkut, saappaat, toppi ja neule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti