torstai 30. joulukuuta 2010

epäselviä kuvia

Pahoittelen, että heppapostauksia ei oo tullut. Mulla ei ole joulukuulta yhtään heppakuvaa, mutta toivottavasti tämä tulee nyt muuttumaan! Eli huomennahan me muutetaan uudelle tallille (: Siellä on sitten kunnon kenttä, valaistus, aidat, estekalustoa ja maastojakin löytyy ihan läheltä. Oon enemmän kuin innoissani, ja nyt pääsee vääntämään koulua. About kuukausi on menty pelkästään pellolla ja voin sanoa, että se ei ole kivaa. Tuntuu, että en ole päässy läpiratsastamaan Peksua kunnolla. Se on ihan väsy jo pelkästään siitä hangessa kävelemisestä.


Tänään käytiin taas pellolla ja sitten kävelemässä tiellä. Mentiin kapealla hiekkatiellä ja pitkästä aikaa muualla kuin pellolla. Pakettiauto ajoi ohi ihan puolen metrin päästä ja Peksu ei välittänyt mitään. Jalkakäytävälläkin meni hienosti, vaikka vähän jännitti miten suhtautuu kun pitkään aikaan ei olla siellä menty ja Peksulla on rekkakammo. Mutta hienosti meni, ja lumiauratraktoritkaan eivät saaneet herraa pelästymään :) Jätin Peksun sisälle syömään ja aloin pakkailemaan kamoja huomista varten. Ja ompas tota tavaraa kerääntynyt! Loimistakin puuttuu vielä 2 ulkotoppista ja 1 sisätoppis! Kasseissa on 2 kuljetussuojat ja 2 ratsastusloimea. Uudella tallilla ei ole niin isot säilytystilat, että osan tavaroista joudun tuomaan kotiin autotalliin.



Tässä onkin sitten mun tavarat, satulahuopia ja harjapakki. Noi molempien kuvien tavarat ja satula, suitset, ruuat, raipat ja uudet loimet pitäis saada raahattua uudelle tallille. Ja mullahan on käytössä mopoauto... :D Ja Peksun ratsastan uudelle tallille kun matkaa on jotain 20min.



Unohdin aiemmin kertoa, että tuli Maanantaina Helsingistä ostettua tälläinen puteli. Sisältää vaikka mitä vitamiineja ja pitäisi parantaa luustoa ja niveliä. Luvataan myös että on hyväksi hiuksille, kynsille ja iholle. Mulla on aika hauraat kynnet ja ajattelin, että jos tämä edes vähän auttaisi. Purkki riittää reiluksi pariksi kuukaudeksi ja hintaa oli reilut 10€.

Nyt pitää vähän hemmotella tukkaa tehohoidolla ja pakko laittaa hopeashampoo päähän vähän kauemmaksi aikaa kun alkaa väri olla jo keltainen taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti