tiistai 19. lokakuuta 2010

asjdfkajs = huono päivä

Tänään ärsyttää kaikki ja menny päivä tosi huonosti. Aamulla kävin suihkussa ja sitten jäin vaan meikkailemaan ja tulikin kauhee kiire kouluun. Skootterin peruutin pois tallista katsomatta taakse, ja suoraan äitin autoa päin! No onneks kumpaankaan ei tullu mitään jälkiä, mutta kouluun menin 20min myöhässä :/

Sitten mulla oli enkun sanari, vaikee kun mikä. Oon vielä kaikenlisäks ihan tajuttoman huono enkussa (numero 5) niin olis pakko saada pisteitä, että pääsis hiton kurssi läpi. Ja eikä siinä kaikki, vielä oli ruotsin uusinta, kielioppikurssin. Viimeks sain jotain 66/144 pistettä, ja puolet pitäis siis saada että pääsee läpi. No vaikka luin, niin epäilen vahvasti ettei tämä uusintakaan menny läpi.

Vuokraaja kävi tänään onneks tallilla ja olinkin koulun jälkeen Tomin kans. Kotimatkalla kävin nopeesti moikkaamassa Peksua kuitenkin =)



Nyt ajattelin kertoa teille mun herkkusalaatin "ohjeen" :)

Tällä kyllä lähtee aina paha mieli pois!

Meillä on siis jääkaapissa aina valmiina, tollasta ei niin hyvännäköstä perussalaattia, salaattia, kurkkua ja paprikaa. Mun mielestä ei ainakaan mitään erityistä herkkua pelkästään :D









Salaattin kaveriks paaljon fetaa ja ihanan paksua hesen valkosipulikastiketta<3

Ja juomaks ehdottomasti Rainbow`n Breezy lime, joka on vastaavaa kuin Hartwallin Novelle Friss lime. Ite ostan tätä vaan mielummin, koska on halvempaa ;) Makeutettu siis hedelmäsokerilla ja ei maistu todellakaan kivennäisvedelle.

SUOSITTELEN! :)












Tässä olis sitten tämä EI NIIN TERVEELLINEN lopputulos!










Jos tämän illan aikana liittyy kymmenes lukija niin teen vielä toisen postauksen, johon laitan jonkun oman kuvan/kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti