sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Sorisorisori

Mä en oo vielä sisäistäny sitä, että mun pitäis alkaa kuvaamaan enemmän kaikkia asioita! Mulla en nyt oo oikeestaan mitään materiaalia tästä päivästä, joten laitan tohon alle jonkun vanhan kuvan.

Tänään ollaan vaan siivottu kotona aamusta asti ja pikaseen kävin illalla tallilla ratsastamassa. Oli kauhee tuuli ja kylmä ja pimeetä! Onneks meillä on kentällä jonkinlainen valo, mutta vajaa 100m kävelymatka kentältä tallinpihaan ihan pimeessä ei ollu kivaa :D Mentiin vaan ihan alkuverkka, vähän jotain harjotusravissa ja sitten laukat ja lopuks loppuverkka. Eipä kummallakaan ollu kauheesti kiinnostusta olla siellä kentällä, niin hoidettiin homma nopeesti altapois :) Peksu toimi kivasti ja selvästi halus nopeesti takasin sisälle syömään :D

Alan nyt kuvaamaan enemmän ja sitten laittamaan enemmän kuvia tänne blogiin niin on teilläkin jotain katseltavaa. Ja pyrin kirjoittelemaan pitempiä postauksia! :)

Alla on kuva koeratsastuksesta!

2 kommenttia:

  1. Mikset oo postannu pitkään aikaan? :o
    Lisää kivoja postauksii

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Mulla on ollut kiireitä eikä järkkärikään toimi niin ei senkään takia ole ollut intoa. Anteeksi, niitä postauksia kyllä tulee taas! :)

    VastaaPoista