keskiviikko 14. joulukuuta 2011

[102.] Kentällä lätäköissä kahlailua

Kello 12 mulla oli 2 tenttiä: liiketoimintamallit,prosessit ja verkostot (eli sellasta perus liiketoiminta juttua; missio, visio, yrityksen prosessit, liikeidea yms.) ja juridiikka. Juridiikkaa luin aamulla reilun tunnin ja yhteensä luettavana noista kaikista olisi ollut 3 kirjaa, ja yli 1100 (kyllä, tuhat ja sata) sivua! LMPV meni vielä ihan ok, kun kuudesta esseeaiheesta piti kirjoittaa viisi, mutta juridiikka meni huonosti! Olin opetellut selittämään sanoja, mutta tentissä pitikin kirjoittaa tekstissä tyhjille viivoille sanoja ja lopuksi oli essee viimeisellä luentokerralla käydystä tehtävästä. No, enpä ollut siellä eikä ollut hajuakaan joten uusintaan varmaan menee :D

Tenttien jälkeen lähdettiin kaverin, Roosan, kanssa käymään Järvenpäässä. Lidlistä haettiin limut mun synttäribooliin ja sipsejä. Ja prismasta löytyi tomusokeria mokkapaloihin ja kävin himoitsemassa pakastemarjoja booliin. Yritin etsiä jotain bilevaatteita, kun 18v synttäreillekkään en ostanut silloin mitään. 3 toppia kokeilin, mutta eivät olleet kivoja :( Yhden kivan yöasun, sellaisen mekon, löysin mutta ei ollut kokoja :D

Reissun jälkeen suuntasin tallille kuuden aikaan. Luulin, että kenttä olisi ollut hyvässä kunnossa, mutta toisin oli. Se oli ihan kuin 1 iso vesilätäkkö. Mentiin silti urheasti kentälle työstämään käyntiä. Vähän Peksua aluksi jännitti kimaltelevat vesilätäköt, mutta hiljalleen niihin totuttiin! Keksin sitten, että mennään kevyesti ravia ympäri kenttää pitkällä ohjalla, ja ohjaan Peksua vain istunnalla ja äänellä. Ravin nousi helposti, tahti vähän kiihtyi, mutta Peksu meni nätisti takaisin käynnille kun vain sanoin "prrr". Mulla on kauhea into päästä kokeilemaan riimulla ratsastamista ja tänään ainakin selvisi, että pelkällä istunnalla + äänellä heppa toimii hyvin :)

Rapsuttelin hetken Peksua tallissa ja avattiin joulukalenteri. Meillä on uusi kiva "leikki", kun piilottelen Peksun heinäkasaan porkkananpaloja :D Sinne se jäi niitä tyytyväisenä etsiskelemään :)

Ihanaa kun on vapaa ilta, ja saa vain makoilla pitkästä aikaa sängyssä (siistissä huoneessa!) ja katsella telkkaria! Huomenna työpäivä, äitin kanssa alkoon (heh) ja ruoka/vaateostoksille synttäreitä varten ja sitten tallille ja illalla vielä matikan tenttiin lukua!

Tänään ei pitkästä aikaa ole kuvia, mutta varmasti sunnuntaina saatte synttäreiltäni ja musta kuvia myös!

HEIPPARALLAA! :)

4 kommenttia:

  1. peksuko on sulla! se oli ennen haapajärvellä mun tutulla. monesti oon herraa ihastellu :) pitihän sitä lukijaks tulla sit!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Lueskelin tässä ajan kuluks teidän blogia ja tykkäsin kovasti. Millähän tallilla hevonen mahtaa asustella? Mietin että kun kuvauskohteet on aina vähissä, ja harrastan kuvailua, niin voisin tulla teitä joskus kuvaamaan jos kelpaa? :) Laitahan vaikka spostia jos kiinnostaa, nightcreaturez@gmail.com. :)

    VastaaPoista
  3. ai mullekko sanoit? :) meillä on oma yksäri Raahessa! :) Ja kiitos, kiva jos joku tykkää:D

    VastaaPoista