tiistai 13. joulukuuta 2011

[101.] lauantain shoppailut

Lauantaina lähdettiin käymään äitin ja Tomin kanssa Vantaalla Jumbossa ja Hööksillä. Tarkoituksena oli mennä ettimään mulle jotain synttärivaatteita ja yleisesti katselemaan joululahjoja. Hööksillä oli jotain tarjousjuttuja ja koko valikoimasta -10%. Valkoiset koulukisahousut ostin juuri ja kokeilin sitten kisatakkia. Se oli tarjouksessa, muuten istuva, mutta puristi edestä vähän turhan paljon.. Melkoisille laudoille oli tehty se kisatakki... :D

Hööksiltä mentiin sitten Jumboon. Aivan tajuttoman paljon porukkaa oli liikkeellä! Aika turha reissu kun ei mitään löytynyt ja ärsyttää kun kauhea vaatekriisi, mitä laittaisi synttäreille päälle! :D Mutta alla kuvat ostoksista :)



 Roille joululahjaksi ISO paketti dentastix-purutikkuja 10€. Kyllä noilla lähtee koirulin 
pahanhajuinen hengitys edes hetkeksi! Kissoille ostin molemmille 2 tollasta ateriaa 0,4€ kpl, 
kanaa ja härkää. Noi on tollaset pehmeet paketit ja molemmat rakastaa repiä ruokansa auki 
niin nuo ne saa tuhota jouluaattona :D Itselle ostin testiksi mustapäälappuja 5€.



Hööksin pussi...



Koiralle heijastinliivi 12€ (-50% alennuksessa, 24€),
Koiralle joulunen lelu 3€ (tämäkin oli alennuksessa),
Peksulle uusi nahkariimu 25€, Karvapehmusteet riimuun 5€, Kaviorasva tilsojen estoon 12€




Korvahuppu 10€ sävy-sävyyn kisahuovan kanssa!  Kisahuovan olen joskus ostanut 
Kärkkäiseltä ja maksoi jotain 15€. Korvahuppu on nyt samanvärinen ja valkoinen 
koristepunos, ja huovassa valkoiset kantit. Korvahuppu on kyllä samaa sarjaa 
koulukisahuovan kanssa, mutta sopii se tähän estehuopaankin! :)



Roita vähän jännitti uusi heijastinliivi päällä! No ainakin koira näkyy pimeässä ja tossa on 
kiva fleecevuori ja sateenpitävä päälikangas niin pitää karvaturrin kylmälläkin lämpimänä :D



TIISTAIN RATSASTUS

Tänään taas pitkästä aikaa kenttä oli siinä kunnossa, että uskalsi vähän jotain tehdäkkin! Päätin kuitenkin mennä ilman satulaa, kun kenttä oli hyvässä kunnossa urilta ja pystyi tekemään ison pääty-ympyrän.

Hepat tuli taas jo ennen 4 sisälle ja vaikka pääsin 11 koulusta ja olisi ollut kiva mennä valosalla, niin Peksua ajatellen menin vasta viiden aikaan tallille. En halua että se joutuu tarhassaoloaikana lähtemään kentälle, mieluummin sitten kun joutuisi seisomaan vain sisällä.

Alkukäynnit tehtiin uralla ja sitten siirryttiin pääty-ympyrälle taivuttelemaan ensin käynnissä ja sitten ravissa. Peksu on todella paljon herkempi ilman satulaa :) Herra oli kivan taipuisa, mutta välillä väisteltiin lätäköitä ja lumikökkäreitä Peksun toimesta, niin ihan kunnolla ei päästy hommiin. Alkuun mulla oli vaikeuksia istua ravissa, kun Peksu nosteli jalkoja ihan hulluna ja ravasi kovaa eteen. Hetken päästä se ravikin alkoi sujua ja Peksu rentoutui enemmän. Laukoissa Peksu meni kovaa(!) ja hyppi lätäköiden yli ihan kuin ne olisi ollut jotain vesiesteitä... Meno oli kaukana rennosta ja tasaisesta, mutta ihan ok kuitenkin. Lopetettiin laukkaaminen heti kun saatiin edes pätkä toivotunlaista laukkaa.. Täytyy myöhemmin treenata lisää kunhan kenttä antaa siihen mahdollisuuden. Laukka vähän tuppaa menemään taukojen aikana meillä huonoksi.



Tänää "satulana" toimi paksu koulupad -huopa + kunnon karvaromaani! Kuvasta 
voitte päätellä, että Peksulla on ihan kamala selkä mennä ilman satulaa...


Loppuraveissa Peksu oli taas ihan huippu, niin kuin useimmitenkin =) Haettiin vielä tallista herralle fullneck fleece päälle loppukäynteihin. Alku-ja loppukäynnit mukaan luettuna päivän ratsastus kesti 40min, joka on aika vähän kun yleensä mennään aina se tunti, kun kävellään pelkästään 10min alkukäynnit ja väh. 10min loppukäynnit. Mutta kuitenkin pitkästä aikaa pääsi tekemään jotain! Eilen ravattiin 2 kierrosta molempiin suuntiin pääty-ympyrällä ja loput käveltiin..

PS! Tämä on jo reipasta kun postailen teille, vaikka 3 kirjaa odottaisi lukemista huomiseen tenttiin enkä ole edes aloittanut (kello nyt 19.32). Tänään blogissa on ollut reippaat 100 vierailijaa, joten klikkailkaa sitä "Luin" nappulaa yhtä reippaasti kun olen kerrankin postaillut teille ;)

1 kommentti:

  1. Meillä koira saa aina paskahalvauksen kun sille laittaa jonkun puvun tai vaikka vaan heijastinliivin :D Loistava näky kun koira jäätyy ihan paikalleen surkean näköisenä selkä köyryssä :D

    Ja Lassella on myös aivan hirveä säkä mennä ilman satulaa, aina jos on huonot alkkarit niin se on varma rakko perseessä :D Mutta olen mennyt niin paljon nyt ilman satulaa, että olen oppinut istumaan siellä paljon paremmin, jolloin rakkojakaan ei tule.

    VastaaPoista