tiistai 6. joulukuuta 2011

[97.] Vihdoinkin ratsastuspostaus + kuvia! :)

Eli tänään itsenäisyyspäivänä sain vihdoinkin raahattua Tomin tallille kuvaamaan! Yöllä oli tullut lunta, ja aivan ihanan näköistä! =)


 Ja Peksulla oli kyllä vauhti päällä...


Aluksi käytiin tiellä kävelemässä alkukäynnit. Kenttä oli ihan ok kunnossa. Joka puolella pystyi menemään, mutta oli todella raskas hevoselle! Peksulla oli ihan sikana energiaa ja se selvästi tykkäsi kun pääsi menemään kunnolla :)

 Lisäys! Tuntui aivan kaamealle ja siltä tuo istunta näyttääkin! :D


Ei tehty mitään kummallista. Perus taivuttelua erikokoisilla ympyröillä ja lisäksi tehtiin lisäyksiä. Peksu oli selvästi mielissään ratsastuksesta ja oli ihanan yhteistyöhaluinen. Kauhea vauhti oli päällä ja varsinkin lisäyksissä mulla oli ihan täysi työ saada kevennettyä ja koittaa keventää hevosta häiritsemättä. Kummallista kyllä, Peksu oli todella tasainen! Yleensä en saa sitä menemään noin hienosti, joten tuli kyllä hyvä fiilis. Näytti ja tuntui hyvälle!


Laukassa ei tehty mitään ihmeellistä...


Laukat oli aika melkosta kaahottamista ja Peksu keskittyi enemmän eteenpäin menemiseen kuin mun apujen kuunteluun. Mentiin sitten ympyrällä vain molempiin kierroksiin parit ympyrät laukkaa ja epätoivoisesti koulusatulalla yritin vähän saada persettä ylös penkistä :D




Loppuun taas käveltiin tiellä. Oiken tyytyväinen olin Peksuun & päivän ratsastukseen! =) Ei oikeasti tehty mitään ihmeellistä niin postauskaan ei kovin kummoinen ole, mutta saittepahan kuvia!


Ainii, ja tallilta yksi poni tuhosi Peksun harjapakin. Tyttö tuli kyllä heti sanomaan mulle 
ja lupasi ostaa uuden. Kyllä siinä pari kirosanaa pääsi suusta... Uusi samanlainen pakki 
maksaa 60€ Horseprolla (+postarit) ja Idänratsussa 80€...

2 kommenttia: