lauantai 29. lokakuuta 2011

huomista odotellessa!

Tänään heräsin jo 6.45 ja nopeasti puettua ja syötyä lähdin tallia kohti. Olin lupautunut tekemään aamutallin. Eli 10 hepalle ruuat, ulosvienti ja karsinoiden siivous + heinien laitto. Eilen olin jo illalla pistänyt aamuheinät valmiiksi tarhoihin. Ja kyllä oli pimeetä viedä heppoja ulos puoli kahdeksan aikaan!

Tänään en ratsastanut vaan juoksutin Peksua kentällä kumichambonilla. Huomenna ollaan menossa kiropraktikolle niin halusin juoksuttaa ennen sitä ja myöhemmin voin katsella näkyykö mitään eroa. Ravissa Peksu olisi saanut venyttää askelta enemmän, mutta laukka oli tosi hyvää! Taluttelin alku -ja loppukäynnit tiellä ja loppuun kylmäsin takajalat.

Laitoin huomiselle tavarat valmiiksi! Eli hain kaapista kuljetussuojat ja meidän uuden tummansinisen villa"edustusloimen". Putsasin myöskin hienoimman ruskean nahkariimumme, jonka äiti osti viimekesänä klinikkareissulla. Sen verran kallis, että en ole uskaltanut ikinä edes laittaa sitä Peksulle! :D Laatikosta löytyi uusi ruskea riimunnaru ja vaihdoin siihen kiinni juuri ostamani ketjun. Heinäverkonkin kaivoin esille ja ajattelin kuitenkin laittaa sen vaikka matka on lyhyt.

Nyt suihkuun ja trailerin hakureissulle! Illasta vielä kaverille istumaan iltaa ja ottamaan kohtuudella, että jaksaa huomenna herätä ja olla pirteänä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti