maanantai 31. lokakuuta 2011

Vapaapäivä tallilta!

Tänään mulla oli koulua 12.15 - 15.00. Vaikka ei mikään hurjan pitkä päivä niin päätin silti pitää pitkästä aikaa vapaan tallilta! Laitoin tallinpitäjälle viestiä, että laittaa Peksun kävelemään kävelytyskoneeseen. En enää pidä Peksulla kokonaan vapaita päiviä, koska herra tahtoo menemään jumiin ja varsinkin näillä keleillä seisoo vain mutaisessa tarhassaan koko ajan yhdellä paikalla..

On kyllä kätevä tuo kävelytyskone, mutta paljon mielummin menen itse kävelemään Peksun kanssa vaikka maastoon. Viime viikolla kävin 7kertaa tallilla, ja sitä edellisellä 6kertaa ja muutamat viikot ennen sitä kävin joka päivä kun Peksu oli saikulla.. Eli ehkä siellä tallilla on tullut käytyä ihan tarpeeksi ja tämä vapaa on ansaittu! :)




Piti tehdä jotain kivaa, mutta tässä sitä on vaan istuttu koneella. Autot piti pestä, mutta kellojen kääntämisen takia tulikin niin aikaisin pimeää että en edes tajunnut! Sain kuitenkin valmistauduttua huomiseen englannin suulliseen yritysesitykseen. Tämä tehään parin kanssa, mutta silti mua pelottaa tosi paljon mennä luokan eteen puhumaan ja vielä englanniksi! Mulla oli lukiossa enkunnumero 6? Tein sitten tollasen paperin ja aattelin lukea siitä melkeen suoraan :D No ainakin on tullut panostettua taas blogiin ja toivottavasti teille kelpaa! :)


näytän pelottavalta, ja kulmakarvat on oudon vaaleet? :o

Loppuun vielä tältä päivältä ruma naama kuva musta, teille ihanaisille lukijoille! :) Hyvää palautetta on tullut blogista, paljon ollut kävijöitä ja uusia lukijoita satelee! :) KIITOS !!!

MUUTEN, osaiskohan joku auttaa mua sellaisessa asiassa, kun haluasin postausten perään sellaisen "tykkään" / "en tykkää" napin. Olen laittanut tuolta asetuksista rastin siihen laatikkoon, tallentanut sen pop-up sivun ja tallentanut vielä ulkoasu-sivunkin, mutta ei vaan toimi! :(

4 kommenttia:

  1. Näytät kauniimmalta tummalla tukalla :)

    VastaaPoista
  2. Saat sen tykkää jutun tuolta asetuksista, kommentointiasetuksista kai? :D

    VastaaPoista
  3. Saat ton tykkää jutun ym. ku meet tuonne ulkoasu osioon -> blogitekstit ja siitä se muokkaa nii sit sulle tulloo sellanen pääsivun asetukset lehtinen. Sieltä sitte rastitat toiminnot osion ja siitä muokkaa. menikö sekavaks?

    VastaaPoista
  4. Miippa - Kiitos! :))

    irtsuli & Tinttu - mulla on siel se rasti niissä asetuksissa, mutta ei vaan toimi! Ja oon laittanu vastausvaihtoehtojakin.. Ja aina kun meen uudestaan sinne sivulle niin se rasti on jo siinä valmiina, eli silloin sen olis kykkä pitäny tallentaa se!

    VastaaPoista