sunnuntai 16. lokakuuta 2011

kaikki hyvin taas! :))





Välissä Peksu tuli jo kuntoon, mutta sitten tuli taas takapakkia :( Päätin että en halua tänne infota koko ajan kun tilanne vaihtui ja jos olisikin käynyt ikävästi..

Eläinlääkäri siis tuli ensimmäisen käynnin jälkeen viikon päästä uudelleen. Katsoi Peksun liikettä ja sanoi että huomattavasti parempi. Laittoi taas piikin nivelhoitoainetta (satasen lasku ://) ja sanoi että alottele liikunta hiljalleen. Eli viikossa takaisin normaaliin liikuntaan.

Samaan aikaan oikea takanen oli täysin turvonnut haavan takia. Peksu pääsi laitumelle eikä tarvinnut olla kuratarhassa uittamassa haavaa mudassa. Päästiin sitten aloittamaan liikunta, mutta Peksu alkoi taas ontua.

Pari päivää kävelyä ja sitten taas jatkettiin hiljalleen eteenpäin. Sitten tuli selän kanssa ongelmia. Pelkästään harjatessa nosteli jalkoja ja luimi niin pirusti ja silloinkin kun itse kävelin vain Peksun ohi. Sitä Peksu ei todellakaan ole mulle ikinä tehnyt. Välillä kyllä saattaa luimia muille ihmisille käytävällä..

No mutta pistin sitten sisälle talliin vohveliloimen, joka tuli siis myös ulkoloimen alle. Parin päivän kuluttua ei arkonut enää selkää ollenkaan kun kädellä kokeili ja harjatessa käyttäytyi ihan normaalisti =)

Eli siis nyt Peksu on palautunut taas ihan normaaliksi ja päästään treenaamaan kunnolla! Eli se tarkoittaa myös sitä että alan ahkerammin päivittelemään blogia! :)

Postauksessa on kuvia tämän päivän ratsastuksesta! Videota löytyy myös, mutta sen laitan tänne myöhemmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti