maanantai 5. maaliskuuta 2012

[134.] miten meidän käy? ;(

TEKSTIN ALKU POISTETTU "VASTAPUOLEN" KÄSKYSTÄ

...

Ja sitten muihin asioihin... :D

Peksulla toista talvea käytössä oleva talliloimi alkoi yhtäkkiä hiertämään sään kohdalta. Pieneltä alueelta lähti karvat kokonaan ja iho halkeili. Muualta loimi ei kuitenkaan hiertänyt, joten lapasuojus ei tässä tilanteessa tullut kyseeseen. Päätin siis vähän parannella loimea tekemällä etusolkiin reiät lisää ja lisäämällä karvan.


 Valkoinen kangas 5€


Äiti löysi kangaskaupasta ison palan pehmeää karvakangasta 5€lla! Pala on siis oikeasti iso ja siitä riittää karvaa vielä vaikka kuinka moneen kymmeneen loimeen! Äiti myös pesi Peksun loimen ja sain luvan ottaa loimen sisälle työstettäväksi!



Ennen!


Leikkasin kankaasta sopivan palan ja ompelin siihen ompelukoneella siksak-reunat estämään rispaantumista. Sitten ompelin palan käsin kiinni loimeen. Tein myös molempiin solkiin yhdet reiät lisää ja poltin ne ympäriltä.



Jälkeen!


Loimesta tuli oikein hyvä ja nyt Peksukin on tyytyväinen! :) Eipä tarvinnut ostaa uutta loimea, kun jaksoi itse nähdä vähän vaivaa.






Lauantaina lähdettiin äitin kanssa käymään Horse Fair messuilla. Yllätykseksi sain perjantaina postissa ilmaislipun Keravan Horse&Rideriltä ja niin ollen säästin 15€! :)

Käytiin katsomassa muutama esitys ja kuuntelemassa luentoja. Shoppailtiin myös, mutta jäi harmittamaan kun tarjontaa ei kauheasti ollut ja kunnon messualennuksia oli vähän. Meinattiin ostaa Eskadronin kevään uutuusväreissä oleva satulahuopa + pintelit -setti, joka olisi ollut 50€. En kuitenkaan osannut päättää väriä, joten ne jäi sitten ostamatta.

Mukaan tarttui grip ohjat, jotka olivat vain 15,5€. Onneksi en ostanut niitä ekasta paikasta 20€lla, vaikka mielestäni ne olisivat olleet halvat. Mukaan tarttui myös heppanameja, joiden tuotto meni kodittomille koirille sekä ratsastussukat (joita ei vaan voi olla liikaa!) :)





Tylsääkin tylsempi postaus ja avautuminen, mutta kyllä tämä tästä (toivottavasti) !

2 kommenttia:

  1. toi on kyl kurjaa :/ toivottavasti löydät jonku kivan paikan minne viiä Peksu.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti löydätte jonkun kivan tallipaikan!

    VastaaPoista