tiistai 6. maaliskuuta 2012

[135.] Selvennystä asioihin

TEKSTI POISTETTU "VASTAPUOLEN" KÄSKYSTÄ

7 kommenttia:

  1. Täällä kans yks joka on tavannu erikoisia tallinpitäjiä! Ensin kaikki vaikuttais olevan tosi hyvin, mutta siinä vaiheessa kun lähdetään pois niin hevosta ei hoidetakkaan samalla tavalla. Tai sitten tuo perus, että kun valittaa jostain asiasta niin sota saadaan aikaseks kun tallinpitäjä ei tajua tehneensä väärin. Vähän turhan moni lähtee tohon tallinpito hommaan, vaikkei ymmärrä että se on kokopäivästä työtä ja ennenkaikkea just sitä asiakaspalvelua johon kuuluu kaikenlainen palaute!

    Kyllä oot aivan oikeesti siinä asiassa tehny, että jos ei oo tyytyväinen niin sitten valitetaan. Ja tää laji vaan on täynnä mitä erilaisempia harrastajia eikä kaikki voi tykätä kaikesta!

    Ite otin hepat omalle pihalle siirtotalliin ja kesällä laidutavat pihattotyylisesti kun rakennettiin niille sellainen katos. Lainataan naapurin kenttää, niin kyllä on helppoa! Ei tarvii mittää tallipaikkoja ettiä ja saa hoitaa ite niinkun tykkää.

    VastaaPoista
  2. Et ole puhunut kuitenkaan mikä talli kyseessä, joten et oo syyllistynyt sillä tavalla mihinkään kuitenkaan ja esimerkiksi neverheard ihmiset jotka lukevat blogiasi kuten minä eivät tiedä mikä talli edes on kyseessä. :) Sitten olisi ollut paha asia oikeasti jos olisit nimillä alkanut ihmisiä sekä talleja haukkumaan!

    Mutta suutuspäissään kuka kirjoittaa mitäkin, eiköhän kaikilla ole oikeus mielipiteeseensä koska minusta ainakaan tuossa mitään pahaa ei ole sattunut. :) Joku toki on voinut pahoittaa mielensä enkä yhtään ihmettele että sinulla on paha mieli tämän takia. :(

    Mutta tsemppiä nyt uuden tallin kanssa, kyllä hommat järjestyy! :)

    VastaaPoista
  3. Mä ainakin tajusin nyt vasta et periaatteessa haukuit tallipaikan :D Eilen tekstiäsi lukiessa ei tullut mieleenkään että joku voisi vetää herneen nenään siitä. Ja kuten Tiina yllä sanoi, et ole maininnt nimiä, eli juttu ei ole niin "vakava".

    Hyvin harvat tallinomistajat ymmärtävät oikeasti, että tallin pitäminen (vaikka siellä olisi vain yksi vuokralainen) on ASIAKASPALVELUA. Ei tietenkään aina tarvitse olla hyvällä tuulella ja iloinen, mutta pitäisi kuitenkin muistaa että vuokralaiset ovat maksavia asiakkaita. Ja se kritiikkikin pitää ottaa vastaan.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti löydätte pian uuden tallipaikan! (---:

    VastaaPoista
  5. Ei varmaan oo tollasen ihmisen helppoo löytää tallipaikkaa!

    Kaikki jotka henkilön tuntevat, tietävät mikä talli kyseessä, joten rikosilmoituksen asiattomasta herjaamisesta voi hyvin tehdä!

    Tallilla varmaan muitakin hevosia, ovatko kaikki omistajat samaa mieltä asioista???

    Sääli, että tollasilla prinsessa-pissiksillä on hevosii!!!

    VastaaPoista
  6. Annette, Tiina, Anniina ja katti
    Kiitos asiallisesta osallistumisesta tähän keskusteluun ja hienoa että halusitte tehdä sen nimellä! :)

    Anonyymi,
    Oikein anonyyminä tulit tänne uhkailemaan prinsessa-pissistä :) Uskon meille olevan helppoa löytää tallipaikka. Ongelmia voi olla tallin koon tai tarhauksen tms kanssa, mutta en usko että minussa ja hevosessani vuokralaisena olevan vikoja. Puolitoista vuotta olen ollut tyytyväinen nykyisellä tallilla ja vajaa kuukausi sitten olen kokenut tilanteen muuttuvan. En ole sanonut hevosten voivan huonosti ja mielestäni kaikki hevoset ovat oikein terveitä. Jos kyseessä olisi vaikka ollut hoidon laiminlyönti niin asia olisi mennyt eteenpäin korkeammille tahoille, eikä sitä olisi tarvinnut blogissa päivitellä. Asiakkaana olen kokenut palvelun muutosta mm. huomaamalla etten enään itse viihdy tallilla niin hyvin kuin ennen. Hevoseni (tai koko tallin hevosten) heinämäärä sai minut huonolle tuulelle ja siitä asiasta alkoi koko sotku. Olen kertonut tallinpitäjälle "listan", joihin asioihin en ole tyytyväinen. Asiakkaana olen kokenut saavani huonompaa palvelua kun ennen olen ollut täysin tyytyväinen. Blogissani olen myös kehunut tallin täydelliseksi paikaksi, ja eilen halusin selventää tilannetta. Kirjoitin vielä, että irtisanomisen syynä on oma paha mieleni ja arvostan aina sitä apua jota olen saanut. Tyhjästä tätä asiaa en ole nyhjäissyt ja miksi edes olisin halunnut turhasta ja "huvikseen" pilata välit tallilaisiimme? Olen koittanut selittää asiallisella mielellä omat tuntemukseni kasvotusten, tähän ja tyytymättömyyteen olen täysin oikeutettu, mutta tunnen ettei minua ole edes haluttu ymmärtää.

    VastaaPoista
  7. Hei. Kaikkien näkemäni kirjoitusten jälkeen oli pakko laittaa viestiä. Tallipaikkoja on monia erilaisia niinkuin myös tallinpitäjiä. Tallin pitäminen ei ole helppoa ja se on kokopäiväistä työtä. Se vaatii vastuuta ottamista kaikista tallilla olevista hevosista ja myös asiakkaiden tyytyvällisyydestä. Kumminkin kyseessä on nyt pienimuotoiset piirit sillä hevosihmiset tuntevat toisensa hyvin. On hyvä ettet silti nimiä ole tänne pistänyt, mutta jokainen joka tietää hevosesi tietää missä tallilla se asustelee. Olet jo aikuinen joten sinun pitäisi nähdä nämä asiat hiukan laajemmalla skaalalla ja hoitaa asia hiukan paremmin kuin kirjoittamalla blogiisi näistä asioista. Mielestäni olisi hyvä ettet hakisi täältä myötätuntoa vaan miettisit miksi olet joutunut nyt huonoon valoon ja sitäkautta lähtisit sitten miettimään miten voisit ajatella asiat hiukan aikuismaisemmin. Mielestäni paras tapa olisi se että menisit itse seuraamaan päiväksi mitä tallinomistajasi tekee sielä sinun ja hevosesi eteen. mielestäni sitten olisit vasta valtuutettu kertomaan kuinka tyytymätön olet. Ihan vain pikku vinkkinä että esimerkiksi minä tiedän kyseisen paikan tiedän ketä pitää tallia ja tiedän kuinka tunnollinen hän on! Olet mennyt pahoittamaan niin omasikin kuin muidenkin mielen sekä jollain tavalla varmaan pilaamaan olosi tallilla. Jos olisit vain poistanut merkintäsi ihan hiljaisin menoin etkä olisi mennyt laittamaan: poistettu "vastapuolen" pyynnöstä olisi asia ollut taas ihan toinen. Toivottavasti ymmärrät että asiat voisi aina olla valoisammin eikä kenelläkään tarvisi olla mielipahaa jos asia olisi vain jätetty siihen...
    En halua tällä kirjoituksella pahoittaa kenenkään mieltä mutta nyt ollaan aikuisia ja olet voinut vahingoittaa toisen ihmisen yritystä pelkästään omasta tyytymättömyydestäsi ja lapsellisuudestasi kirjoittamalla asioitaa nettiin.

    toivottavasti löydät yhtä hyvän tallipaikan kuin sinulla nyt on missä hevosia todella hoidetaan samalla tavalla. tunnollisesti ja asiallisesti.

    T: piipahtelija

    VastaaPoista