sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

[138.] Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppu meni oikein mukavissa merkeissä ja rauhallisesti! :) Perjantainahan Peksulla oli kävelytyskonepäivä, koska itse olin myöhään töissä. Lauantaina kävin nopsaan ratsastelemassa askellajit läpi.

Tänään menin puoli 7 aikaan illalla vasta kentälle, mutta oli edelleen valoisaa :) Kenttä oli aika jäinen ja osittain myös loskainen, niin paneuduttiin kunnolla käyntityöskentelyyn. Aloitettiin pysähdyksillä ja koitin saada Peksun hyvin kuulolle. Tehtiin pysähdyksiä molempiin suuntiin useammat kierrokset ja oli upea tunne huomata, miten herkästi hevonen toimi. Hetken keventelin uralla ja isoilla pääty-ympyröillä. Sitten alettiin tekemään pitkällä sivulla käynnissä avoja ja kun ne sujui molempiin suuntiin niin siirrttyttiin tekemään avoja harjoitusravissa ja toisella pitkällä sivulla temponvaihteluita. Käyntiavot meni tosi upeasti, mutta ravissa oli aluksi vähän vaikeuksia. Tuli kuitenkin tosi hyvä fiilis illan ratsastuksesta ja Peksu työskenteli mielellään! :)

Valmentajaa en ole nyt pyytänyt, kun kenttä on ollut vaihtelevassa kunnossa. Olen kuitenkin itsekseni yrittänyt panostaa oikein kunnolla istuntaani ja miettiä mitä valmennuksessa silloin sanottiin! :)

Perjantaina sain kuulla aivan mahtavan hyviä uutisia. Toimitusjohtaja pyysi minut huoneeseensa töissä ja kysyi haluaisinko työskennellä siellä jatkossakin ja kirjoittaisimme kunnon työsopimuksen! Tällä hetkellä olen ollut ilman sopimusta kiireapulaisena. En ikinä olisi uskonut, että pääsen sinne vielä jatkossakin töihin. Olen ihan huippu onnellinen nyt! :))

Ennen olen ollut tehdas/varastotyöntekijä ja olen aamuisin joutunut heräämään jo 5.45. Nyt pääsin unelma toimistotyöhön, jota teen kun haluan ja vielä tuplapalkalla edelliseen työpaikkaani nähden! Koulua siis jatkan edelleen ja käyn sen ohella töissä. Hieman pelottaa miten tulen jaksaman ja nyt ainakin on todella rankkaa kun ei ole edes vuokraajaa apuna :(



Tänään tajusin, että taitaa olla hankitreenit takana. Harmittaa, kun en ole tajunnut niitä hankia hyödyntää tänä talvena kuin vain ihan muutaman kerran :(



Nii joo, ja onnesta sokaistuneena menin sitten tekemään äsken tilauksen Horzelle. Niistä ostoksista myöhemmin lisää kunhan saapuvat :)

ps! olisi kiva huomata teissä lukijoissakin vähän aktiivisuutta, niin minäkin jaksaisin paremmin päivitellä tätä blogia. Kommentoikaa ja tykkäilkää siis teksteistä jos haluatte niitä jatkossakin! :)

3 kommenttia:

  1. Missä paikassa olet nykyään sitten töissä, ja mitä sielä teet ? (:

    VastaaPoista
  2. Mullakin jäi tän vuoden hankitreenit ihan onnettoman vähäisiksi :/ Jotenkin se talvi vaan meni ohi :D

    Mites teidän tallipaikkahommat, löytyykö?

    VastaaPoista
  3. Voisitko päivittää vähän useammin blogiasi? =) Voisit myös kertoa teidän tallipaikkasuunnitelmista, kun niistä siinä yhdessä postauksessa puhuit. Lukijoita sinulla on niin paljon että tuskin he haluavat vain tyhjää sivua ja vanhoja postauksia tuijottaa! hophop, lukijat odottavat.

    VastaaPoista