keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Huomenta! :) (touch)

Kirjotan nyt aina tonne otsikkoon touch, jos postaus on tehty iPod touchilla. Silloin kirjoittaminen ja muokkaaminen on vaikeampaa ja en oikein pysty laittamaan kuvia!

Aamulla kävin lenkittämässä oman koiran ja oli kiva lähteä kouluun kun bemari oli ollut lämpimässä tallissa :) koulumatkalla näin auton alle jääneen koiran ja tuli ihan paha mieli sen jonkun tuntemattoman omistajan puolesta :( ja se koira ei ollut edes mikään kamalan pieni, varmaan yli 15kiloinen.

Just kun pääsin koulun parkkikselle niin sais viestin. Ihmettelin että kuka mulle tähän aikaan tekstaa ja Eläinlääkärihän se oli. Ilmoitti että kiropraktikko on tulossa nyt lauantaina klo 15.30. Vähän tuli nopeaan tuo ja taas ongelma, että mistä saadaan koppi :/ nyt jouduin vastaamaan, että ilmoittelen myöhemmin kun en tiedä saadaanko koppia näin lyhyellä varoitusajalla...

Tänään käy nopeasti viemässä tallille Peksulle pussin MSMää ja teen itse herran ruuat että menee varmasti oikein! Vuokraaja käy siis ratsastamassa. Illalla lupasin olla kaverini Roosan kanssa ja katsotaan onko mulla illalla teille vielä jotain kirjoteltavaa tai vaikka kuvia :)

nyt takaisin matematiikan ja jännien verolaskujen maailmaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti