sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonloppu tiivistettynä

Mulla on ollu kauheesti kiireitä niin en ole ehtinyt tulla kirjoittelemaan teille!

Perjantaina oli siis eka työpäivä uudessa työpaikassa kaheksasta viiteen. Kuuden aikaan oli kotona ja lähdin tallille. Ratsasin kentällä reilun puolituntia ilman satulaa ajatellen seuraavan päivän estetreeniin! Illasta lähdin vielä kuskiksi kavereille kun olivat viettämässä iltaa ja mähän olin niin väsynyt että nukuin sohvalla kun muut juhlivat! :D

Lauantaina menin jo suht aamupäivästä tallille kun halusin päästä rauhassa hyppäämään. Tomi oli kuvaamassa ja otti paaaljon videoita :) Ja saatiinkin onneksi olla ihan rauhassa kentällä. Ensin treenattiin yksittäisiä, sitten sarjaa ja lopuksi rataa. Esteet olivat 80cm kun tarkoituksena olisi mennä viikonloppuna kisoihin hyppäämään 70cm ja 80cm!

Peksu oli TODELLA intona ja mulla taas oli ollut taukoa hyppäämisestä. Tarvitsisin itse säännöllisempää harjoittelua, kun en vielä ole kovin taitava esteratsastaja niin asiat unohtuu nopeasti :( Peksu oli kyllä upea ja toimi hienosti. 0 kieltoa, mutta 2 pudotusta tuli kun pidätin liikaa esteelle. Pitäisi vaan antaa Peksun mennä kun se kyllä hoitaa homman kotiin ;) En raaski hypätä kauhean usein, mutta ajattelin että voisi vaikka kerran viikkoon alkaa menemään puomeja/pikku esteitä =)


Ainut kuva lauantailta, kun pyysin ottamaan vain videota! © Tomi


Sunnuntaina alkuverkkasin ravissa ja vähän laukassa, sitten mentiin kouluohjelma 2 kertaa läpi ja loppuravit. Peksu kuunteli hyvin ja olisi ollut kiva mennä ohjelma useampaan kertaan. Vaikka Peksu oli suht energinen eilisestä huolimatta, en pitkään viitsinyt ratsastaa.


Ensi viikon ohjelma:
Maanantai: kävelytyskoneessa reilu 30min
Tiistai: kouluohjelman harjoittelua
Keskiviikko: kouluvalmennus
Torstai: pikainen estetreeni
(pari kertaa jonkunlainen rata läpi, että saadaan pahimpia virtoja pois ja käännökset kuntoon)
Perjantai: kouluohjelman harjoittelua
Lauantai: ESTEKISAT 70CM & 80CM
Sunnuntai: KOULUKISAT C-MERKKI

Eli kiireinen viikko tulossa, sitä seuraavalla viikolla sitten maastoilua ja rauhallista menoa :) Ja vuokraajakin pääsee käymään, kun ensi viikon jouduin perumaan!

HUOMENNA MAANANTAINA Saatte koostevideon estetreenistä :)

3 kommenttia:

  1. On tullut seurailtua teidän kehitystä ja upeaan kuntoon olet Peksun saanut! :)

    VastaaPoista
  2. Anniina - Sitä tarvitaan, kiitos! Jännittää kauheasti se 80cm ja koulukisoissa se saanko Peksun menemään tasaisena :/

    Hienoa! - voi että, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista