tiistai 15. marraskuuta 2011

turhautuminen

Ääh, mua ärsyttää kun mulla ei oikein ole teille mitään juttuja / kuvia mistä kirjoittaa :( Ideoita saa heitellä! :)

Tänään oli kamala aamu! Mullahan on siis 2 autoa: vanha ja ruma fiat punto sekä hieno avo bemari. Bemarissa on kuitenkin ihan "irtonainen" katto näin talvisin, eikä rättikattoa, jos joku ihmettelee :D Asiaan, siis tarkoituksena oli mennä puntolla kouluun, kun en tallin kuoppaista tietä jaksa bemarilla ajella. Ikkunat oli ihan jäässä aamulla ja parempi skrapa oli bemarissa. Noo, menin hakemaan sitten sitä parempaa skrapaa bemarista ja ovet aukes kyllä nätisti, mutta kun kyseessä on coupe, niin niissä on sellaiset erikoiset ikkunat. En jaksa alkaa tarkemmin selittämään, mutta ne ikkunat liikkuu puoli senttiä ylös/alas kun oven avaa/laittaa kiinni. Ikkuna jäi sitten jumiin eikä ovi enää mennyt kiinni..

En halunnut jättää autoa koko päiväksi pihalle, joten lähdin metsästämään sisältä autotallin + siskon mopoauton avaimia. Sitten piti ajaa mopoauto ulos tallista ja bemari sinne lämpimään. No ne ikkunat oli edelleen aivan jäässä ja kun auto mahtuu just ja just sinne talliin niin oli pakko odottaa että lasista näkyy läpi. Onneksi sain auton talliin kolhuitta hetken taistelun jälkeen! :) Sitten piti taas ootella, että punton ikkunat sulaa vaikka se oli ollut käynnissä pihalla jo melkein 20minuuttia...!

Koulusta oli puoli tuntia myöhässä ja oli vielä eka matikan tunti. Koulupäivä meni aika nopeasti kun kaverin kanssa vaan naurettiin kaikelle ja oli aika väsyneet jutut. Koulun jälkeen kävin poikaystävällä ja kuuden aikaan menin tallille.

Menin huimat 20min ilman satulaa kentällä ja lopuksi taluttelin 10min. Siivoilin taas kamoja ja putsasin koko harjapakin =)


Kyllä, on täysin normaalia kuvata blogiinsa koulusta saamiaan leipänäytteitä parempien kuvauskohteiden puuttuessa... :D



Estekisoista tälläinen palkinto mulle!


Ja Peksu sai tälläisen ja tietty se ruusuke! :)


Likainen peili ja huomaa että olen juuri tullut tallilta... Toi neule ei ole sitten mun mikään normaali ratsastusvaate, vaan huppari unohtui himaan!


Ja loppuillan olen päättänyt pyhittää telkkarin katsomiselle, enkä matikanläksyille. Ja eihän tässä mennyt kuin pari tuntia tehdä teille kaikkien puuttuvien päivien postaukset. Nauttikaa ja varsinkin upeista leipäkuvista! Heh, joku taitaa olla vähän väsynyt...

3 kommenttia:

  1. http://atfullgallop.blogspot.com/2011/11/blogi-tunnustus.html
    Blogi tunnustus!

    VastaaPoista
  2. Miippa - voi kiitti, ihan veromodasta ostettu kesällä :)

    Maya - KIITOS! :)

    VastaaPoista