tiistai 3. tammikuuta 2012

[105.] Laiskimus ilmoittautuu !

Nyt oon sitten lomaillu oikein urakalla... Synttäreistä on 2 viikkoa ja sen jälkeen en oo ollu oikeastaan ollenkaan koneella :D Nyt sain joululahjaksi uuden läppärin vajaa viikko sitten ja toivottavasti olisi taas sen myötä enemmän intoa olla koneella :) Koulu alkaa ensi viikon puolessa välissä ja sitten olisi taas paluu arkeen...

Tomi aloittaa maanantaina intin, joten mulla jää varmasti paljon aikaa koulun ja Peksun jälkeen. Kouluakin on ehkä 3-4 kertaa viikossa ja harvemmin pitkiä päiviä. Nyt pitäisi olla aikaa panostaa Peksuun! Olen päättänyt etten ainakaan vielä hommaan sitä toista vuokraajaa, koska ihan kiva saada jotain tekemistä viikolle =)

Ette nyt saa mitään kummallista postausta, koska harvat jaksavat kuvattomia lukea. Kuvia ei ole, koska tajusin juuri ettei tällä uudella koneella ole mitään muokkausohjelmaa...

Jos teille nyt jotain kuvaa koitan jostain repiä niin tässä kuvaa objektiivista, jonka tilasin tänään! Innostuin uudenvuoden bileissä kuvailemaan kaverin Canonin 5D llä ja hänellä oli monia erilaisia putkia. Ensimmäistä kertaa tuli kokeiltua kiinteäpolttovälistä putkea, joka oli vielä laajakulma. No nyt on sitten useampi päivä tutkailtu putkia ja päätin ostaa Canonin EF 50mm f/1.8 II. Kuulemma hinta-laatusuhteeltaan hyvä! Ei mikään hirvittävä investointi, mutta opiskelijan pussissa kuitenkin tuntuu. Katselin myös muita, mutta otanpa tämän testiin ja katson onko tuollainen kiinteä polttovälinen mun juttu ollenkaan (:

14mm 2.8 manuaalitarkenteinen laajakulma oli lähellä tulla tilattua, mutta sain hallittua himoni :D Hintaa sen verran enemmän, että enköhän kokeile tällä Canonin putkella ensin!


Niin ja siis kameranahan mulla on Canonin 550D!


 Tälläinen tuli tänään tilattua! :) Canon EF 50mm f/1.8 II
© http://en.wikipedia.org/


Peksulle kuuluu ihan hyvää ja ollaan päästy pellolle treenailemaan. Ruokintaa on lisätty ja herra on ollut aika innokkaana :D Lauantaina piti mennä kisoihin, mutta ne jää kyllä väliin. Viimeksi ollaan hypätty edellisissä kisoissa marraskuun puolessa välissä ja huonojen olosuhteiden takia koulua ei olla päästy menemään. Oikea takakenkä on myös löysällä. Mutta vaikka huomenna lisää Peksusta ja koitan latailla koneelle edes Gimpin niin saatte jotain kuvia! =)

3 kommenttia:

  1. Mun mies onneksi tulee kotiin nyt intistä ;) Kolme aamua jäljellä! Kerro sitten kokemukset putkesta ;)

    VastaaPoista
  2. Olisko mahollista saada uusia tekstejä vähän useemmin ja joskus myös kuvia peksusta tai susta itestä? =>

    VastaaPoista
  3. haaste http://puskaponi.blogspot.com/2012/01/blogihaaste.html (:

    VastaaPoista