tiistai 17. tammikuuta 2012

[107.] Kisakauden suunnittelua

Tässä postauksessa paljon kuvia ja vähän tekstiä! :) Tämä on nopesti töissä kirjoitettu ja kuvat on sellaisia, joita mulla oli netissä tallennettuna, joten jotkut ovat jo varmasti nähneet ne! Pahoittelen!

Mutta luvassa siis tulevan kisakauden pohdintoja...

Viime kesänä innostuin kokeilemaan kilpailemista Peksulla! Ensimmäisenä kesänä siis vain harrasteltiin ja nyt meidän kolmantena yhteisenä kesänä olisi taas tarkoitus käydä vähän kisakentillä :)


Ruusukehai ;)



Peksua en ostanut kisakäyttöön vaan harrastehevoseksi. Ja ostotarkastuksessa, 2 vuotta sitten, sanottiin että herra ei kestä enää aktiivista kisailua/valmentautumista. Ja mieluummin pidän Peksun kunnossa, kuin kisaan hulluna sillä ja omaa itsekkyyttäni joutuisin siitä luopumaan.



Peksu tyytyväisenä palkintojenjaossa! Ratsastaja taas näyttää vähän kettuuntuneelta... :D



Peksu on siis ennen kisannut 110cm ja helppoa kenttää kansallisella tasolla. Viime kesänä käytiin lähitallilla seurakisoissa hyppäämässä useamman kerran 60-80cm luokkia ja vähän helppoja koululuokkia. Ainoistakaan estekisoista ei tarvinnut tulla kotiin ilman voittoa ja sinivalkeaa ruusuketta ;)



Kunniakierroksen jälkeen...



Tänä vuonna tarkoituksena taas käydä samalla tallilla este + koulukisoissa. Kyseiset kisat ovat vielä oman seurani järjestämiä, joten niistä saamme seura-alennusta ja kerrytän omia CUP-pisteitäni. Niin este- kuin koulukisatkin järjestetään kerran kuussa, joihin mahdollisimman moniin olisi tarkoitus osallistua.



Verkkaaaa ja mahtava tuoli-istunta!



Tänä kesänä on tarkoituksena kisata esteillä 70-80cm luokkia, ehkä loppukaudesta voisi yhden 90cm kokeilla. Viime kauden viimeisissä kisoissa kävimme hyppäämässä ensikertaa 80cm luokkaa ja tipuin jo toisella esteellä :( 70cm voitettiin, mutta 80cm oltiin jo molemmat väsyneitä. Tämä kaikki on videolla ja voisin sen tänne laittaakkin! :D Mutta kuitenkin, jatketaan taas varmaan siitä (60cm-) 70cm ja koulukisojen puolella helpoimmista luokista :D Mutta nyt pyritään ehdottomasti saamaan niitä sijoituksia koulukisoistakin!

Peksu kyllä menisi mielellään niitä isompiakin esteitä, mutta itse olen aika arka esteillä :( Ja pelkään sarjaesteitä! :D Muutenkaan ei pahemmin hypätä, joten sen takia mennään noita pikkuluokkia! Kotona ollaan hypätty korkeimmillaan 80cm rataa. Yksittäisenä kotona sarjaesteellä B-osa on ollut enimmillään 100cm okseri.



Radan lopetus ekoissa koulukisoissa



Vuoroa odottamassa :)



Ollaan ostamassa omaa traileria, joten silloin olisi mahdollista päästä osallistumaan valmennuksiin ja intoa olisi lähteä kokeilemaan erityisesti niitä koulukisoja muillekkin talleille! :)



Loppuverkkaa ruusukkeen kanssa ;D



Seuran sivuilta, http://jokelanratsastajat.net/, löytyy kalenterista seuraavat kilpailut joihin olisi tarkoitus osallistua! (myöhemmin tulossa lisää kisoja kalenteriin) :

18.02. Seurakilpailut, esteet - ehkä 60cm, mutta ainakin 70cm
19.02. Seurakilpailut, koulu - Tutustumisluokan kouluohjelma tai Helppo B:0
31.03. Seurakilpailut, esteet  - 70cm (60cm/80cm)
01.04. Seurakilpailut, koulu - Aikuismerkkiohjelma tai C- / B-merkkiohjelma

Ja sitten riippuen miten oman seuran kisoissa käydään, niin myös niitä muiden tallien kisoja!

06.05. olisi seuran järjestämä match show, jos sattumalta tulisi sennuheppojen luokka niin sinne voisi osallistua! :D



70cm radalta!



Palkinnot kiinnitettynä meiän kuvaan, tämä löytyy mun huoneen seinältä siis!

4 kommenttia:

  1. Ootte kyl oikein söpö ja siisti pari, Peksu on upea heppa! :)

    VastaaPoista
  2. Vitsi mä ihastuin tohon teidän otsapantaan vaikka oon aina inhonnu timantteja :o Aivan törkeen magee <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen blogi :)

    Mulla oli toi sama sarjaeste juttu, niitä jännitin eniten kunnes tajusin että nehän on periaatteessa helpoimmat, kun onnistuu ensimmäiselle osalle niin toinen menee siinä samalla :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi - Voi kiitos! :)

    Anniina - Timantteja voi olla liikaa ja mä oon saanut kommenttia, että ei ne sovi ruunalle :D Mutta noi on mun mielestä vielä siistin ja sopii Peksun väreihin + merkkiin päässä :)

    Ninnu - Mua juuri pelottaa se, että eka este ei onnistu ja toinen myös epäonnistuu. Ja Peksu on aika kova vauhdinottaja ja jotenkin pelottaa, että kun se seuraava este tulee niin nopeasti ekan jälkeen :/

    VastaaPoista