sunnuntai 15. tammikuuta 2012

[106.] Takana hikisiä treenejä!

Heipsan kaikki taas pitkästä aikaa! :)

Poikaystäväni, Tomi, lähti viikko sitten maanantaina inttiin ja mulla on ollut vähän tylsää :D olen koittanut välttää sitä, että tulen kotiin koneelle ja siinä sitten se ilta meneekin. Oon siis viettänyt paljon aikaa tallilla ja tällä viikolla vuokraajakaan ei ole käynyt. Ja mä en edes muista milloin Peksulla olisi ollut viimeksi vapaapäivä.... Ehkä muutama viikko sitten? :D

Heppaa ja itseäni on siis tullut rääkättyä oikein kunnolla ja koulukin jatkui taas keskiviikkona. Kaverin kanssa olin perjantaina ja lauantaina kävinkin moikkaamassa Tomia armeijassa, kun siellä järjestettiin sellainen vierailupäivä :)

Mä olen muuten innostunut nyt pitkästä aikaa ihan kauheesti telkkarin katselusta ja tulihan koneelle ladattua Sims 3 ja Simcity 4 :D Heh, ne on oikein mukavaa ajanvietettä.

Mutta nyt Peksun kuulumisiin! Herra on saanut kunnolla liikuntaa ja ollut samalla lihotuskuurilla! Ihan käsittämätöntä, miten nopsaan Peksu on lihonut. Ennen Peksu sai 1,5l peacemakeria, 0,5l turvotettua melassia + kivennäistä, pellavaa ja lisävitamiinit yms. Nyt lisäsin iltaruokintaan 0,5l racingin greenline pellettiä ja tuon määrän sekoitan n. 2litraan vettä. Siitä tulee siis ihan kunnolla tavaraa ja iltaruoka mahtuukin juuri ja juuri 5litran ämpäriin :D Varmaan jossain vaiheessa vähennän määrää, ettei liian pullukaksi herra pääse. Niin, ja Peksuhan saa heinää oikeastaan niin paljon kuin syö, mutta aikaisemmin olen jo todennut tuon hyväksi lihotusruuaksi!


Racing Greenline 25kg, säkin hinta on noin 15€. Kuva © Idänratsu


Viimeviikolla ollaan menty pellolla, hypätty, ja treenattu kunnolla koulua kun kenttä on ollut kunnossa. Perjantaina juoksutin riimulla, kun luulin että herra on ihan väsynyt viikon ohjelmasta. No Peksuhan hinas mua ympäri kenttää liinan perässä ja loppujenlopuksi pääsi vielä karkuunkin! Aivan hulluja pukkeja ja pientä keulimista! Ei onneksi käynyt mitään, ja sain Peksun kiinni :) 

Tänään, sunnuntaina, mentiin kaverin + hänen ponin kanssa pellolle! Äiti tuli kuvaamaan ja annettiin mennä oikein kunnolla! Peksu taisi pukittaa vain kerran, mutta jarrut oli pahan kerran hukassa... Nivelellä ei muutenkaan oikein tahtonut löytyä minkäänlaista tuntumaa suuhun, mutta ainakin meillä oli hauskaa! :D Ja kaveri kun oli mukana, niin tuli tunnettua ex-laukkahevosen kilpailuvietti. Itse en olisi halunnut mennä niin kovaa kun ihan oikeasti pelotti! Yritin vaan kaikin keinoin pitää hevosen hallussa, mutta tää tykkäs mennä hitsin kovaa :D Nätisti Peksu aina odotti laukannostoa, mutta kun nostin pepun penkistä ja laitoin käden eteen + pohkeet kiinni niin tää lähti! Kerran jouduin vähän ikävämmin tekemään pysähdyksen, kun vauhti vain kiihtyi kun kaveri tuli ponillaan takana (joka oli lähtenyt tytöltä käsistä, laukkaamaan ilman lupaa siis). 

Hauskaa meillä kuitenkin oli ehdottomasti ja yllätyin Peksun hyvästä kunnosta! :) Tässä teille kuvia päivän peltoilusta. Ja nämä on vaan jossain satunnaisessa järkässä, kun välillä on loimi ja välillä ei. Ja pidin sitä siis pellolla vain aluksi + lopuksi...



Tää on mun lempparikuva tältä päivältä! :)



 Peltokönötys estesatulalla = SALLITTUA! :D







 Tässä oli melkoinen vauhti päällä! Huomatkaa korvat, Peksu kuuli,
että nyt tulee kaveri takaa, joten KOVEMPAA vaan!







Venyy venyy!



Tämäkin kuva on mun mielestä kiva! :)


Kaikkien kuvien © Tuula S.


pahoittelen, että tuli epäsiisti postaus! :(

5 kommenttia:

  1. Pitäisköhän munkin kokeilla tuota greenlinea Lasselle...? Kun on niin laiha eikä heinästä tunnu lihovan millään :/
    Ihania peltorallikuvia!

    VastaaPoista
  2. No on kyllä tosi siisti klippaus hiustenleikkuukoneella tehdyksi!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Peksu on niin kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Ninni - ;)

    Anniina - Ainakin mun mielestä toi greenline on ihan huippua! Ja vielä kohtuullisen hintaistakin. Toihan on huonon heinän "korviketta". Mutta lihottaa kivasti ja toimii vaikka saakin edelleen paljon hyvälaatuista heinää.

    kommailija - Kiva kuulla!

    Miippa - Kiitoksia ja Peksukin kiittää kehuista :)

    VastaaPoista