torstai 19. tammikuuta 2012

[109.] Saanko esitellä...

...uusi pieni pörröinen perheenjäsenemme: syyrialainen uros hamsteri, jolla ei vieläkään ole nimeä! Pikkuinen on syntynyt 4.12.2011 ja tuli meille pari päivää yli luovutusiän. Noh teitä ei ehkä kiinnosta heppablogissa lukea hamsterista, mutta on se söpö ja  käsittämättömän PIENI! :D Meidän edelliset hamsterit on tulleet aina meille vanhempina ja ovat olleet pitkäkarvaisia ja sen paksun turkin peitossa. Tämä on kyllä melkoinen rääpäle!












Sitten heppajuttuihin... Tänään mun oli tarkoitus liikuttaa Peksua ihan kevyesti, koska huomenna on kengitys ja toinen takakenkä on tosi löysällä. Oon jo 2 viikkoa odottanut, koska se tippuu. Ei onneksi ole lähtenyt irti!

Peksu oli oikein mukavalla tuulella tänään :) Nyt kun on vähemmän pakkasta, niin vaihdoin punaisen 300g sisätoppiksen (joka on oikeasti vanha ulkotoppis) ohuempaan siniseen 150g. Jätin riimun päähän ja putsit jalkaan, putsasin vain kaviot ja laitoin Peksun liinaan kiinni. Ensin kentällä taluttelin vaan, mutta päätinkin mennä selkään. Reinot ei ole kovin hyvät kengät talutella heppaa lumisella kentällä :D No pikaviritys ja tein liinasta "ohjat" riimuun ja kiipesin selkään. Peksu oli tosi laiskimus tänään ja näytti oikein tyytyväiseltä kun sai tallustella rauhassa ympäri kenttää. Hienosti pää pysyi rennosti alhaalla ja kaula pitkänä :) Jarrut myös toimi!



Ahkeran keittiö-apuilaiseni "Tabbyn" kanssa saatiin aikaseksi tehtyä se suklaajuustokakku! Taustalla näykyy hienosti lautasella suklaat sulamassa vesihauteessa! Ja palkaksi kissa
sai nuolla kermavaahto + suklaatäyteastiat. Tämä kissa söisi ihan oikeasti mitä vaan...


Huomenna jätän koulun kokonaan väliin ja nukun niin pitkään kuin mahdollista! :) Peksulla on kengitys (koitan saada vaikka siitä otettua teille kuvia!) ja sitten tarkoituksena ratsastaa kentällä. Täytyy taas saada herran kouluratsastuksen makuun, kun tämä nykyään mieluummin viilettäisi pitkin peltoja tai ihan vaan kävelisi pitkin ohjin ympäri kenttää... Eli ei kovin lupaavaa tällä hetkellä kisakautta ajatellen.

Huoneen siivous on edelleen kesken vaikka yritys on ollut kova! Tomi tulee kuitenkin huomenna ekaa kertaa intistä lomille ja kahden viikon odottelun jälkeen taas taas viettää hänen kanssa aikaa. Lauantaina Tomi on lupautunut tulla tallille mukaan katsomaan Peksua, joten jotain kuvia/videota on varmaan luvassa ratsastuksesta! Ne kuitenkin saatte vasta ensi viikolla / sunnuntaina. Lauantaille koitan väsätä jonkun ajoitetun kuvapostauksen, niin blogi pysyy elossa!

Toivottavasti jaksatte myös lukea tälläistä muutakin kuin heppajuttuja!

Hyvät torstain jatkot ja kohta saa taas nauttia viikonlopusta! :)

3 kommenttia:

  1. AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW mikä ton nimi on :):):):) ihana !

    VastaaPoista
  2. Oi, että kuinka suloinen hamsu! Itselläni oli aivan saman näköinen hamsteripoika kun olin 11-12v. :D

    VastaaPoista
  3. Ninni - Sisko saa keksiä! :D

    Tessa - Mä olen itse enemmän innostunu isommista eläimistä ja toi on lähinnä mun siskon oma. Mutta onhan nuo ihan hauskoja! :)

    VastaaPoista