perjantai 10. helmikuuta 2012

[120.] siivousta ja treenien suunnittelua

Eilen pääsin koulusta aikaisemmin ja kävin nopeasti käväisemässä läheisessä heppatarvikeliikkeessä kokeilemassa sitä COn kypärää. Nykyisen kypärän koko on 58, mutta tässä 58 puristi ja 59 taas ei vain sopinut päähän. Kyseinen kypärä taitaa siis olla mun päähän liian soikea :( Harmittaa ihan kauheasti!

Eli lukija, kaipaan teidän apuanne! Suositelkaa mulle toisen tuotemerkin / COn toisen mallin kypärää :) Joku siisti ja kouluratsastajalle sopiva. Tällä hetkellä mulla on käytössä Horzen HaloRider!

Tallilla olin joskus puoli 3 aikaan ja siivoilin moooonta tuntia ja kävin vielä ratsastamassakin. Tallilta lähdin 8 aikaan eli vajaa 6 tuntia tuli tallilla oltua! No ainakin kamat on siististi, mutta vielä on huovat ja estesatula sekä suitset puhdistamatta :)

Ratsastin siis eilen vain kevyesti paljon harjoitusravissa taivutellen, vähän otettiin myös laukkaa ympyrällä. Siivouksen jälkeen olin oikeasti niin väsynyt! Vaihdoin harjapakin, siivosin meidän hyllyn sekä toisesta satulahuoneesta meidän ison kaapin!



Kun tulin tallille niin huomasin satulahuoneen ikkunasta, että Peksu nuokkuu portilla. Sillä oli ihan silmät kiinni, pää vaan välillä vähän heilui ylös-alas ja korvat liikkui. Oli se aika söpö ;)




Siivotessa löysin Peksun viime joulun joulukalenterin ja herra sai availla viimeisetkin luukut :)



SUUNNITELMA :
PE (tänään) : vuokraaja käy ratsastamassa
LA : koulutreeni
SU : käyntimaasto (=vapaa)
MA : koulutreeni
TI : vuokraaja käy ratsastamassa
KE : kouluvalmennus?
TO : kevyt estetreeni
PE : kouluradan treenaus
LA : estekilpailut
SU : koulukilpailut

Tossa yläpuolella on mun suunnitelma meidän treeneistä ja onneksi ihana vuokraaja suostui joustamaan päivistä, eikä siis mennyt aina keskiviikkoisin :) Koitan saada meidän ohjelmaan mahtumaan myös tuon kouluvalmennuksen!

En ole muuten vieläkään osallistunut kisoihin, koska en osaa päättää mitkä luokat menen! Esteillä menen ainakin 70cm, mutta mietin pitäisikö osallistua myös 60cm niin olisi sitten varaa mokata toinen, heh :D Kun ei olla kuitenkaan hypätty moneen kuukauteen kunnolla. 80cm en kyllä ekoissa kisoissa uskalla mennä kun viimeksi meni se luokka piloille kisoissa, mutta taas se 60cm tuntuu kyllä liian pieneltä! Koulukisoissa taas mietityttää : tutustumisluokan kouluohjelma vai Helppo B, tällä hetkellä kyllä ehkä tuo B enemmän kiinnostaa. Näissä asioissa kaipaan siis teidän mielipiteitä! :)
HUOM! Fiksuna ihmisenä olen mennyt sitten hukkaamaan järkkärin laturin, eli vähän aikaa saatte vain puhelimella / pokkarilla otettuja kuvia!

Ja siis se harjapakin sisältö -toivepostaus luvassa huomenna! :)

5 kommenttia:

  1. 70cm + 80cm ja tutustumisluokka !

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi, Peksu näyttää aivan mun kaverini täykkäriristeytykseltä ja oli pakko tarkistaa onko ne sukua keskenään, eipä ollutkaan :D
    Oletko jo löytänyt hoitajan? :) itse olisin tuppautunut heti jos vaan viettäisin siellä suunnalla enemmän aikaa kun pari kertaa viikossa! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Joskus olen huomannut saman, että täykkäreissä tahtoo olla vähän samaa.
      Hoitajaa ei ole löytynyt, koska en ole vielä kelpuuttanut ketään :P

      Poista