sunnuntai 26. helmikuuta 2012

[131.] Jos nyt onnistuisi?

Tiesin, etten viikonloppuna pääse postailemaan, joten tein teille ajastetun postauksen ostoksista. No kun tulin illalla nopeasti ipodilla tarkistamaan blogin, niin postausta ei ollut tullut vaikka olin asettanut ajaksi 13.00. Julkaisin sen, ja kun menin katsomaan blogia niin näkyi vain otsikko?! No, mutta nyt se postaus sitten :)






Eli kävin vähän shoppailemassa Keravan Horse & Riderissä! Ensimmäisellä kerralla löytyin jotakin Peksulle ja toisena päivänä sitten kävin vihdoinkin ostamassa itselleni jotain kauan haaveilemaani!






Olen "vihdoin" tajunnut, että kun viitsii maksaa enemmän niin saa myös parempi laatuista tavaraa. Toki myös niitä halvempia tuotteita löytyy hyvällä hinta-laatu -suhteella eivätkä kyllä aina kaikki kalliit merkkituotteet ole hyviä. No takaisin asiaan :D Eli ostinpas sitten Peksulle Eskadronin satulahuovan koulusatulaan. Tämän hinta oli normaalisti 37€ ja nyt tarjouksessa 24€ eli mun mielestä ei paha ollenkaan!






Tämä ei ole mikään todella jämäkkä huopa, mutta parempi kumminkin kuin useat Hööksin... (Vähän ohi aiheen, mutta Horzen huovista mulla on hyviä kokemuksia) Tästä huovasta löytyy myös hyvin säkätilaa Peksulle ja värikin on ihan kiva. Tykkään erityisesti noista kanteista! Ja toivon mukaan tämä pysyy jämäkkänä ja säilyttää värinsä! :)

Peksuhan on ollut mulla kohta 2 vuotta ja ekat reilu puoli vuotta meillä oli koko ajan sama huopa! Nyt näitä huopia on alkanut tulemaan ovista ja ikkunoista ja varmaan olisi aika pistää vanhempia vähän myyntiin! :D



Kingsland Morson untuvaliivi


Ja sitten se jokaisen massavarusteratsastajan pakollinen ostos, eli Kingslandin untuvaliivi! Tästä liivistä on tullut haaveiltua jo kauan, siis useampi vuosi. Ja nyt sitten vihdoin ostin sen, ja kyllä ihan omilla rahoillani enkä vanhempien :D Kyseessä on Morson liivi kiinteällä hupulla ja talven 2011 logolla. Tämän pitäisi olla myös vedenpitävä ja täyte on 70% untuvaa. Taskut on todella kätevät, koska niissä ei ole vetoketjua, mutta tuo läppä pitää tavarat kuitenkin sisällä. Sisäpuolella on kuitenkin vetoketjullinen tasku.

Liivi on pienin, eli unisex XXXS, ja silti mulle vähän iso ;o Mutta pari päivään tällä on tullut ratsastettua ja ei voi muuta sanoa kuin, että tykkään! Istuu huomattavasti paremmin kuin Hööksin liivi ja tämä pitää tuulen, joka on todella iso plussa!

Vinkkinä kaikille, että nyt alkaa olla täydelliset toppaliiivikelit! Huppari tai kaksi liivin alle ja vielä toppatakki päälle. Toppatakin heittää pois alkukäyntien tai verkan jälkeen ja ottaa sen takaisin päälle loppukäynteihin. Ei tule liian kuuma ratsastaessa, mutta käyntien aikana toppatakki lämmittää ihanasti! Tämä toimii! :)

PS! Tällä viikolla luvassa uusia (tänään otettuja) ratsastuskuvia sekä videota! Eli kannattaa seurailla blogia ahkerasti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti