torstai 16. helmikuuta 2012

[125.] Paketti saapui!




Pari päivää sitten, ostin Peksulle pari juttua ja tänä aamuna ne olivat saapuneet postiin. Itse olin sen verran kipeä, että en jaksanu pakettia lähteä hakemaan. Sisko lupautui hakemaan sen ja ihme kyllä antoivan sen postissa mukaan, vaikka hänelle ei ollut edes henkkareita tai tietoa mistä paketti oli tullut!






Yllätykseksi paketti oli todella iso. Sisältö oli kuitenkin täysin oikea :)









Back on Trackin selänlämmitin Peksulle! :) Herralla on välillä vähän selkäkipuja, joten toivottavasti tämä auttaisi niihin. Paljon hyvää olen kuullut, joten nyt oli pakko ostaa oma! Paketti oli hieman revennyt takaa ja avasin sen, selänlämmitin oli kuitenkin täysin moitteettomassa kunnossa! :)




Paketista löytyi vielä Equilinen musta kouluhuopa. (Ehdin sen jo ennen kuvausta sotkea kissan -ja koirankarvoihin...) En ole ikinä ostanut näin kallista huopaa, tai saatika sitten mustaa! Kyllä huomasi heti huovan olevan jämäkämpi ja eiköhän tässä väritkin pysy! :) Huopa menee kuitenkin "tuunaukseen" ja pistän siihen kantit, en vaan vielä tiedä millä värillä. Mutta siitä lisää myöhemmin! ;)


Eipä mulla sitten muuta tänään :) Takamuksessa on iso mustelma, selkä on kipeä, niska jumissa ja onhan mulla vielä kuumettakin, mutta silti tarkoituksena lähteä kisoihin. Saa nähdä miten meidän käy :D

10 kommenttia:

  1. toi selänlämmitin ihan huippu kyl! (: Ollu meil 2009 syksyst lähtien ja nyt aika aktiivises käytös ja tykkään ja on selkäkivutki vähentyny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kun googlailin tota bottia, niin sieltä tuli linkki sun blogiin ja kävin lueskelemassa sun postauksia tosta =)

      Poista
  2. Mistä ostit tuon Back on trackin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksityiseltä löytyi ihan uutena hyvään hintaan :)

      Poista
  3. Tosi kiva tää sun blogi! Sul on hieno hevonen ja osaat ratsastaa sillä :). Tykkään ulkoasusta ja kirjoitustyylistäkin. Sait just uuden lukijan ;).
    En ala täällä omaan blogiini lukijoita käännyttämään, mutta kommentteja ja parannusehdotuksia olis kiva saada :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia palautteesta ja kehuista. Voin käydä kurkkaamassa myös sun blogin! :)

      Poista
  4. Ihana heppa sulla ja hieno blogi! (: Sait uuden lukijan mustakin. Käyppä muuten osallistumassa mun blogikilpailuun!

    http://murujamila.blogspot.com/2012/02/valokuvauskilpailu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja tervetuloa lukijaksi :) Käyn katsomassa!

      Poista
  5. Kiva blogi sulla :) Tykkään sun kirjoitustyylistä.Sait uuden lukijan !

    VastaaPoista