lauantai 11. helmikuuta 2012

[121.] Toivepostaus : harjapakin sisältö

Torstaina siivosin tallilla meidän kamoja yli 3 tuntia ja tuli kyllä huomattua, että meiltä näköjään löytyy sitä tavaraa yllättävän paljon vaikken olisi uskonut :D Operaationa oli harjapakki, hyllyn + kaapin siivous ja koulusatulan putsaus. Suitset jäi vielä seuraavalle kerralle.

Yllättävän paljon oli siis siivottavaa, vaikka pidän kyllä aina kamat siististi ja mun mielestä hyllyt / kaapit ei saa tursuta kamoista ja loimien pitää olla viikattu yms :D

Toisen satulahuoneen kaapista löytyi ihan käyttötavaraa, joita en edes muistanut meillä olevan! Sen tallin satulahuoneesta, jossa Peksulla on karsina siirsin tavarat toisen tallin isompaan satulahuoneeseen jossa meillä on iso kaappi. Mm shampoot, ötökkämyrkyt, ylimääräiset riimut + narut saivat siirtyä kaappiin ja tuli ihanasti lisää tilaa meidän hyllylle ja laatikoihin :)

Mutta tässä nyt se varsinainen postaus! ( Kuvat otettu pokkarilla, joten ovat vähän sumean harmaita ja värit on ikävästi vääristyneet ja haalistuneet! :( )





Vasemmalla uusi harjapakki, 29€ Kärkkäiseltä. Esim hööksillä tuo sama maksaa 38,50€!
Oikean puolimmainen on vanha, jonka yksin tallin poneista potki rikki. Tuolla hintaa
uutena n. 80€ idänratsusta. Uusi on huomattavasti pienempi :(



Tältä näyttää harjapakki sisältä. Tallilla vähän muut tuhonneet tätä, eikä aina ole edes syyllinen mulle ilmoittautunut :( eli kansi on lähtenyt irti, samoin toinen etuklipsi (näkyy ylemmässä kuvassa) ja poni potki tämän lopullisesti rikki. Oli väliaikaisesti teipattuna kun uutta en ehtinyt ostaa, ja samalla oli mennyt vähän into pitää pakki järjestyksessä kun tavarat tuli aina ulos tosta reiästä...


Uusi pakki sisältä. Juuri sopivan korkuinen, että mahtuu esim linimenttipullo hyvin pystyyn :)




Ja sitten siihen harjapakin varsinaiseen sisältöön!

 

Kumihanska nystyröillä. Peksu tykkää tästä kun on hierova, lähtee hyvin karvat ja lika irti
ja kiva käyttää myös pesun yhteydessä ja ihanan ISO!



Vasemmalta alkaen : pääharha, kavioharja, ja 3 kaviokoukkua (yksi taitettava jäi kuvasta pois)



Piikkisuka, muovinen hikiviila ja kumisuka



Sininen harja, joka on mun ehdoton lemppari! Ostin sen tuon oikealla olevan tilalle kun alkoi vähän kulahtaa, mutta en ole siitäkään raaskinut luopua... :D Noita soikeita harjoja tulee käytettyä vähemmän. Pölyharha on mun makuun vähän turhan pehmeä, mutta sitä käytän toisiksi eniten.



Pakissa on ollut myös Vereduksen etu -ja takasuojat. Käytetään näitä siis lähes päivittäin. Kuitenkin löysin kaapista siivotessa vanhat etusuojat jotka saavat nyt tulla arkikäyttöön!



Juuri ja juuri mahtuu tavarat pakkiin! Vereduksen etu -ja takasuojat sai kuitenkin lähteä ja tilalle tuli karmaisevat vanhat suojat, mutta mahtuupahan paremmin tavaroita :D Tuossa oikealla on yleisimmät harjat joita käytän päivittäin eli pääharja, sininen kovaharja ja kaviokoukku (+kynä?). Vasemmalta löytyy sakset, kalenteri, vihko, harjakivi, pikkusieni, kyniä, linimentti ja letityskumppareita. Kaapista löysin myös tussin ja toin sen pakkiin, mutta se ei näy tässä kuvassa :)



Tässä vielä löydös kaappia siiivotessa. Tuollaiset vihreät jännesuojat jotka tuli Peksun mukana. Tarrat on vielä ihan hyvässä kunnossa. joten nämä tulee käyttöön! Nämä samaiset suojat on ollut Peksulla käytössä näköjään jo vuonna 2006 kun näkyy sukupostin kuvassa. Sama yksien suitsien kanssa jotka tuli Peksun mukana, mutta ovat edelleen aivan todella hyvässä kunnossa! Harmi vain ne ovat vaaleanruskeat, niin eivät oikein sovi tällä hetkellä käyttöön. Kuitenkin jos/kun se hackamore tulee hankittua niin siinä on niille suitsille käyttöä!



Muut toivepostaukset, jotka tulen toteuttamaan piakkoin :
- satulat, suitset ja suojat
- satulahuovat
- ruokinta

Ja muuten, ihme on tapahtunut! Meillä on Peksun kanssa maanantaina kouluvalmennus, siis ihan oikeasti ! :D Luutavasti olen ihan kuollut sen jälkeen, mutta raportoin siitä sitten ensi viikolla :)

1 kommentti:

  1. koska teet nuo postaukset mitä oot luvannut tehdä? :>

    VastaaPoista