sunnuntai 5. helmikuuta 2012

[117.] Pitkästä aikaa !

Sorisorisori! Mulla on ollut aivan kauheasti kiireitä ja vihdoinkin sain nukuttua univelat pois! On ollut töitä, koulua, showroom -tapahtuma ja Peksua tietenkään unohtamatta! :) Ja olen jopa kahtena päivänä baariinkin eksynyt, vuoden aikana kun olen käynyt ehkä sen 10 kertaa :D

Ensi viikkokin tulee taas olemaan kiireinen tuon tapahtuman takia ja vuokraajakin on kipeä. Eli voi olla ettei kauheasti ole tulossa postauksia, mutta koitan edes jotain pientä kehitellä. Ja yritän tehdä jotakin tälle ulkoasulle, kun useimpien mieleen tämä ei ole. No myönnetään, onhan tämä vähän "virtuaalitallimainen" :D Ajattelin vain kokeilla jotain uutta, enkä ole nähnyt ikinä tämäntyyppisiä ulkoasuja.

Haen muuten Peksulle hoitajaa! En tiedä mistä tämä päähänpisto tuli, mutta yhteydenottoja on parissa päivässä tullut jo 6. Haen Peksulle hoitajaa, joka kävisi ratsain maastossa / taluttelemassa, puuhailisi kaikkea sen kanssa ja putsaisi kamamme :) Potentiaalisia ehdokkaita on, mutta hetken vielä odottelen uusia!

Ja viikko sitten kun valittelin täällä, että Peksu on ollut huono ratsastaa ja todella jäykkä niin muutosta on tapahtunut ja paljon! Aivan käsittämätöntä, miten Peksusta on tullut taas niin upean tasainen ja rento ratsastaa! Pitkästä aikaa sitä taas oikein nauttii ratsastamisesta (vaikka kasilta perjantai-iltana) kun yhteistyö pelaa ja hevonen tuntuu toimivan kuin ajatuksen voimalla. Kauheiden pakkasten takia ei vaan olla päästy tekemään mitään kummallista, mutta kunhan hieman lauhtuu niin sitten taas. Valmentaja olisi tiedossa ja nyt onkin 2 viikkoa aikaa treenata kisoihin. Koulupuolella on ainakin varma olo nyt, mutta esteet jännittää. Ollaan hypätty viimeksi useampi kuukausi sitten kunnolla ja vielä kisoissa.

Mutta ei enempiä selityksiä ja tässä teille kuvia!


Uusi lompakko, kynsilakka, kalenteri ja pikkulompakko (joka on kylläkin oikeasti meikkipussi(?))



Jotain uusia vaatteita... Mustat farkut ostin eilen Gina Tricotista 20€ ja ovat 
aivan ihanat jalassa! Noita sai montaa eri väriä :)






Vihdoinkin uusi harjapakki Peksulle! Hintaa oli vain 29€. Ja ylemmssä kuvassa näkyy 
myös uusi riimunnaru. Tänään olisi tarkoitus vaihtaa kamat tähän uuteen, eli saatte 
"pakostikkin" sen harjapakin sisältö postauksen eli sitä ei kannata enää toivoa ;)



Fleecetakki 10€ kun oli -50% alessa. Tämä siis saakoot toimia mulla kisatakkina :)


Peksulle koitettiin eilen käydä shoppailemassa jotain uutta, mutta ei oikein löytynyt mitään. Tälläinen paksu villaloimi oli Idänratsussa 100€ ja äiti olisi välttämättä halunnut ostaa sen Peksulle, mutta mä sanoin EI! :D Näytti kyllä huomattavasti paremmalle kaupassa, väri on oikeasti paljon tummempi eikä noin haalistunut kuin kuvassa. Nuo soljet oli kyllä ihanat :)



Ja vielä teinipeilikuva...

7 kommenttia:

  1. Sun blogis on ihan paras :D Oon koukuttunu tähän kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos Tiina! Tälläset kommentit kyllä niin piristää :))

      Poista
  2. miksi sanoit EI jos joku väkisin haluu ostaa ?! ;o olisit käyttäny tilaisuuden hyväks ;););) mut vähän kiva tää postauss ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Aattelin, että jos äiti sit sponssais uudet suitset kun ei toi villaloimi niin välttämätön olis. Hyvä että kirahviratsastajallekkin kelpaa ;)

      Poista
  3. Sulla on kyllä hirveen kiva blogi, tykkään! Ja voi miten söpö tuo kalenteri on, rakastuin! =)

    VastaaPoista
  4. mmira, kiitoskiitos ihanasta kommentista! :) Poikaystävä sanoi, että 19 vuotiaalla ei kyllä saisi olla pinkkiä Nalle Puh -kalenteria, mutta mun mielestä se oli kans söpö! :D

    VastaaPoista
  5. Onneks kerkeet postailla ees välillä koska tää on tällä hetkellä ainoo blogi mitä jaksan kunnol lukee :D :) hihih

    VastaaPoista